OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

ΔΕΘ: Στην ψηφιακή εποχή περνά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Με… άρωμα Eυρωμπάσκετ η παρουσίαση της ψηφιοποίησης διαδικασιών της ΕΟΚ στη ΔΕΘ

Στα τέλη Ιουνίου μπήκαν οι υπογραφές, από την κυβέρνηση και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), σε μνημόνιο συνεργασίας για την ψηφιοποίηση του ελληνικού μπάσκετ. Στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκε, με ενδελεχής ανάλυση, το «επιτυχημένο», όπως τονίστηκε, αποτέλεσμα της σύμπραξης των δύο μερών και έγινε αναφορά -για μια ακόμη φορά- στο πλάνο που υφίσταται για εγκατάσταση καμερών σε κλειστά γυμναστήρια της χώρας, προκειμένου να καλύπτονται με live streaming αγώνες μπάσκετ των εθνικών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΕΔΩ

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο περίπτερο 12 της Εκθεσης με ομιλητή τον υφυπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης, Θόδωρο Λιβάνιο. Στο πάνελ ήταν, ακόμη, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΚ, Νίκος Ζεϊμπέκης, Λάμπρος Τάκης, Αννα Κωνσταντινίδου, ο εκ των επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος.

Η διαδικασία είχε και… άρωμα Ευρωμπάσκετ, καθώς πραγματοποιήθηκε σύνδεση με το Βερολίνο από όπου τοποθετήθηκαν για τη σημερινή αναμέτρηση της εθνικής Ανδρών με την Τσεχία, για τη φάση των «16» της διοργάνωσης (21:45), ο τζένεραλ μάνατζερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Νίκος Ζήσης, ο επικεφαλής των εθνικών ομάδων, Δήμος Ντικούδης και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος μίλησε και για την ψηφιοποίηση των διαδικασιών της Ομοσπονδίας.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Καταστροφικές πλημμύρες πλήττουν κεντρική και νότια Ευρώπη

otavoice

“Ο Πειραιάς βάφτηκε κόκκινος”- Κουτσούμπας: Ισχυρό ΚΚΕ, μήνυμα ελπίδας

otavoice

Νέα Καληδονία: Έκτη ημέρα οδομαχιών – Αυξάνονται οι νεκροί

otavoice

Χριστοδουλίδης προς Κινέζους για ενεργειακά: Το κράτος δεν εκβιάζεται

otavoice

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι…»

otavoice

“Red Arrows”- Εντυπωσιακή επίδειξη από τη RAF με φόντο την αφρικανική σκόνη

otavoice