OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Συναγερμός από τους Μακεδόνες στη Θεσσαλονίκη για την επίσκεψη Παυλόπουλου

Συναγερμό έχει προκαλέσει η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη για τις επετειακές εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος.

Η Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία Θεσσαλονίκης αλλά και άλλες επιτροπές και κινήσεις από όλους του νομούς της Βόρειας Ελλάδας καλούν τους Μακεδόνες να βρεθούν στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη για να διαμαρτυρηθούν για την εθνικά καταστροφική συμφωνία που κύρωσε η Βουλή και να του ζητήσουν να μην την υπογράψει και να κάνει τα πάντα να μην επικυρωθεί.

Στο κείμενο του καλέσματος οι διοργανωτές αναφέρουν:
“Αξιότιμε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλε.
Γνωρίζετε πολύ καλά και έχετε ο ίδιος δηλώσει, πως η Ελλάδα αποτελεί την μόνη νησίδα περιφερειακής σταθερότητας σε μια ευρύτερη περιοχή που κατακλύζεται από την δράση δυνάμεων αναθεωρητικών, που επιμένουν σε αλυτρωτικές βλέψεις ικανές να πυροδοτήσουν ένα ντόμινο αλλαγής συνόρων. Ως Πρώτος Πολίτης αυτής της χώρας, έχετε καθήκον να αποτρέψετε αυτόν τον κίνδυνο,με την κύρωση αυτής της συμφωνίας . Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί μια τέτοια εξέλιξη βάζει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη και την επιβίωση της χώρας, καθώς και των μελλοντικών γενεών που θα κληθούν να ζήσουν σε εποχές σκοτεινές”.
Δείτε περισσότερα στην εκδήλωση που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο: “Όχι στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών”

 

Σχετικά Άρθρα

Καταστροφικές πλημμύρες πλήττουν κεντρική και νότια Ευρώπη

otavoice

“Ο Πειραιάς βάφτηκε κόκκινος”- Κουτσούμπας: Ισχυρό ΚΚΕ, μήνυμα ελπίδας

otavoice

Νέα Καληδονία: Έκτη ημέρα οδομαχιών – Αυξάνονται οι νεκροί

otavoice

Χριστοδουλίδης προς Κινέζους για ενεργειακά: Το κράτος δεν εκβιάζεται

otavoice

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι…»

otavoice

“Red Arrows”- Εντυπωσιακή επίδειξη από τη RAF με φόντο την αφρικανική σκόνη

otavoice