OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Σπουδαία πρόκριση! Ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Europa Conference League

Ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά βρίσκονται στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Κωνσταντίνο Τζολάκη που είχε τρεις αποκρούσεις και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League.

Η τουρκική ομάδα επικράτησε 1-0 στην κανονική διάρκεια με το γκολ του Καχβετσί (11′ / 3-3 συνολικό σκορ), ενώ το σκορ δεν άλλαξε και στην παράταση, με τον Ολυμπιακό να προκρίνονται στα πέναλτι, χάρη στις μεγάλες αποκρούσεις του Χανιώτη τερματοφύλακα.

Ο Ολυμπιακός έχει στο μάτι του τον τελικό της OPAP Arena, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να περάσει το εμπόδιο της Άστον Βίλα. Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου και ο δεύτερος στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” μία εβδομάδα αργότερα, στις 9 του μήνα.

Ο ήρωας της πρόκρισης των ερυθρολεύκων εμφανώς ευτυχής, δήλωσε:

«Είχαμε κάνει ανάλυση με τους προπονητές. Κάποια στιγμή ειναι και το feeling. Πρέπει εκείνη την ώρα να επιλέξεις τη σωστή γωνία και να δικαιωθείς. Πριν τα πέναλτι μου έδωσε ο πατέρας μου ενα φυλαχτό και τον ευχαριστώ δημόσια που με ακολούθησε απόψε εδώ.

Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, κοιτάμε πρωτα το πρωτάθλημα και το ματς της Κυριακής. Ωστόσο ναι, Το ονειρευόμαστε το τρόπαιο, γιατί όχι;»

Σχετικά Άρθρα

Σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκαν Ν. Ανδρουλάκης και Φρανσουά Ολλάντ

otavoice

Αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας από τον οίκο Moody’s

otavoice

G7: Στοχεύει σε αξιοποίηση «παγωμένων» ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για στήριξη της Ουκρανίας

otavoice

ΔΕΘ-HELEXPO: Εγκαινιάστηκε η 7η Art Thessaloniki

otavoice

Μέση Ανατολή: Βομβαρδισμοί από το Ισραήλ – Εκκλήσεις από το Διεθνές Δικαστήριο του ΟΗΕ

otavoice

Εσωτερικό έλεγχο στις ΔΟΥ διέταξε η ΑΑΔΕ μετά την υπόθεση διαφθοράς στη Χαλκίδα

otavoice