OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Αρμενική Νεολαία Ελλάδας: «Είμαι στο πλευρό σας»

Το ενημερωτικό περίπτερο της Αρμενικής Νεολαίας Ελλάδας στο Σύνταγμα επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, με βουλευτές και μέλη της παράταξης.

«Είμαι στο πλευρό σας. Ήμουν στο Ερεβάν στη μεγάλη πορεία ειρήνης που έγινε για την επέτειο των 100 ετών. Αλλά, και με τα τραγικά χρόνια του Αρτσάχ, σταθήκαμε στο πλευρό σας, γιατί εμείς είμαστε πάντα από την πλευρά του διεθνούς δικαίου και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όχι μόνο ως κόμμα αλλά και ως χώρα. Γι’ αυτό λέω ότι είναι τραγικό, 109 χρόνια μετά τη Γενοκτονία, σήμερα να είναι πρόσφυγες από τις πατρογονικές τους εστίες 200.000 Αρμένιοι» είπε ο κ. Ανδρουλάκης, επισημαίνοντας τη στάση της Τουρκίας απέναντι σε αυτές τις θηριωδίες επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Τα μέλη της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδας και της Αρμενικής Νεολαίας Ελλάδας ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία για το θέμα των αιχμαλώτων πολέμου που κρατούνται παράνομα στο Μπακού, ζητώντας τις ανάλογες ενέργειες από τους διεθνείς οργανισμούς για την άμεση απελευθέρωση τους.

Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευαν οι Βουλευτές Δημήτρης Μάντζος (Βουλευτής επικρατείας),
Ευαγγελία Λιακούλη (Πρόεδρος Κ.Ο.), Παύλος Χρηστίδης (Βουλευτής Νότιου τομέα), Αναστάσιος Νικολαΐδης (Βουλευτής Δράμας) όπως και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές.

Σχετικά Άρθρα

Καταστροφικές πλημμύρες πλήττουν κεντρική και νότια Ευρώπη

otavoice

“Ο Πειραιάς βάφτηκε κόκκινος”- Κουτσούμπας: Ισχυρό ΚΚΕ, μήνυμα ελπίδας

otavoice

Νέα Καληδονία: Έκτη ημέρα οδομαχιών – Αυξάνονται οι νεκροί

otavoice

Χριστοδουλίδης προς Κινέζους για ενεργειακά: Το κράτος δεν εκβιάζεται

otavoice

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι…»

otavoice

“Red Arrows”- Εντυπωσιακή επίδειξη από τη RAF με φόντο την αφρικανική σκόνη

otavoice