OTA VOICE
Ειδήσεις Ροή Ειδήσεων Γενική

Οργή για την αναγνώριση του σωματείου των σφετεριστών της Μακεδονίας – Τσίπρας Μητσοτάκης συνυπεύθυνοι

Τεράστια είναι η οργή και η αγανάκτηση σε Μακεδονία αλλά και σε όλο τον ελληνισμό από την πρωτοφανή απόφαση του πρωτοδικείου στην Φλώρινα, που αναγνώρισε την λειτουργία ενός σωματείου που σκοπό έχει την διδασκαλία και τη διάδοση της “μακεδονικής” γλώσσας.

Η απόφαση είναι στα πλαίσια της κατάπτυστης και προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και επιβεβαιώνει τις αντιδράσεις σε αυτή και την βεβαιότητα ότι θα οδηγούσε σε εθνικές περιπέτειες.

Οι μάσκες έπεσαν. Δυστυχώς με την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ άνοιξε η Κερκόπορτα και με την στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που εγκατέλειψε τα προεκλογικά πυροτεχνήματα του 2019 και μεταμορφώθηκε σε φανατικό υποστηρικτή της, η Κερκόπορτα άνοιξε διάπλατα.

Οι μακεδονομάχοι των συλλαλητηρίων έγιναν βαποράκια των σφετεριστών και κατσαπλιάδων της σκοπιανής προπαγάνδας που είναι συνδεδεμένη με τα ευρύτερα σχέδια του παντουρκισμού, για την συρρίκνωση του ελληνισμού. Όσα εξοπλιστικά και να πάρουμε δεν είναι τίποτα μιας και βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας και απεμπολούμε την ιστορία, την γλώσσα, ακόμη και την αιματοβαμμένη γη των προγόνων μας.

Που είναι όλοι αυτοί που παρέλασαν από τις εξέδρες των συλλαλητηρίων και έβγαζαν κορώνες πατριωτικές και έδιναν όρκους τιμής; Έπεσαν στα ΕΣΠΑ και στο Ταμείο Ανάκαμψης;

Είναι ξεκάθαρο πως το 2019 παίχτηκε εις βάρος του ελληνικού λαού ένα καλοστημένο θέατρο από το πολιτικό σύστημα που μοίρασε ρόλους για να περάσει αναίμαχτα κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε μέχρι τότε να διανοηθεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποίησε, ο Καμμένος και το ΠΟΤΑΜΙ έστειλαν όσους χρειάζονταν για να υπάρξει πλειοψηφία και η Νέα Δημοκρατία έβαλε πλάτη, έμεινε στην Βουλή νομιμοποίησε την διαδικασία, είπε ένα ΟΧΙ ανούσιο και ανεπαρκές και δεσμεύτηκε πως θα τηρήσει το αποτέλεσμα, ενώ ήταν γνωστό εξαρχής ποιο θα ήταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται μαζικές αντιδράσεις από όσους διατηρούν μια εθνική συνείδηση και αξιοπρέπεια, για να προσβληθεί σε νομικό επίπεδο η κατάπτυστη και αντεθνική απόφαση, ενώ ερωτηματικά προκύπτουν αν θα αντιδράσουν οι τοπικές αρχές όπως η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Φλώρινας και οι υπόλοιποι φορείς της περιοχής αλλά και της Μακεδονίας συνολικά.

Θα πρέπει να καταλάβουν ότι βήμα βήμα θα ανοίξει η βεντάλια της σκοπιανής προπαγάνδας και η ζημιά για την Μακεδονία σε όλα τα επίπεδα θα είναι ανυπολόγιστη. Οι σκοπιανοί πανηγυρίζουν και ετοιμάζουν τα επόμενα βήματα τους. Δυστυχώς ο πατριωτισμός του πολιτικού συστήματος σταματά εκεί που αρχίζει το κομματικό και προσωπικό συμφέρον.

Σχετικά Άρθρα

Ισραήλ: Διαλύθηκε το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο της χώρας

otavoice

Πανελλαδικές 2024 – ΕΠΑΛ: Δείτε τις εκφωνήσεις στα Μαθήματα Ειδικότητας

otavoice

Ν. Αφρική: Εκλογική νοθεία καταγγέλλει το κόμμα του Τζέικομπ Ζούμα

otavoice

Νέα σφαγή στη Γάζα: Βομβαρδισμός τα ξημερώματα σκοτώνει πέντε Παλαιστίνιους, πολλοί τραυματίες

otavoice

Ξεκινά θερμή εβδομάδα – Πού και πότε θα δείξει το θερμόμετρο 40 βαθμούς Κελσίου

otavoice

Στον ανακριτή ο γνωστός ποινικολόγος που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

otavoice