OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Σφακίων: Χρηματοδότηση μελετών για σημαντικές επεμβάσεις

Συνεχίζοντας την αποτελεσματική και ομολογουμένως επιτυχημένη πορεία μας στην ωρίμανση και χρηματοδότηση μελετών, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Δήμος Σφακίων αιτήθηκε και έλαβε χρηματοδοτήσεις για σημαντικές επεμβάσεις.
Πιο συγκεκριμένα, από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης έλαβε χρηματοδότηση ύψους 210.000 € στα πλαίσια του προγράμμος Smartcities με τίτλο: «Ψηφιακός μετασχηματισμός ΟΤΑ».
Από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Μ.Ο.Δ.) έλαβε χρηματοδότηση της τάξεως των 50.000 € για εκπόνηση μελέτης για το έργο: «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών στο Δήμο Σφακίων» με δημόσια δαπάνη: 4.542.400,00 €.
Από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έλαβε επίσης χρηματοδοτήσεις για αποκατάσταση και ανάδειξη των Ιερών Ναών Ιεράς Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων.
Αναλυτικότερα, έλαβε 105.550 € για τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Αγίας Ρουμέλης και 160.624 € για τον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου Σφακίων, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή με το τοπωνύμιο ¨Σαλούδα¨.
Τέλος, έλαβε χρηματοδότηση 45.000 € για την προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων, μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Άξονα Προτεραιότητας «Τοπική Ανάπτυξη και Προστασία Περιβάλλοντος» του Προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice