Εξ αποστάσεως διδασκαλία στα ταχύρρυθμα μαθήματα της Πληροφορικής από τον Δήμο Κορυδαλλού

Το Δημοτικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (ΔΗ.Κ.ΕΠΙ) Δήμου Κορυδαλλού  ανταποκρινόμενο στα νέα δεδομένα που πρόεκυψαν από την αναστολή λειτουργίας των Εκπαιδευτικών Δομών για την ανάσχεση της μετάδοσης του  Κορονοϊού, ενεργοποιεί ψηφιακά εργαλεία που θα επιτρέψουν την Εξ Αποστάσεως Διδασκαλία και επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτικού προσωπικού και εκπαιδευόμενων στα ταχύρρυθμα μαθήματα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ με δυνατότητα απόκτησης Πιστοποίησης ΑΣΕΠ.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης της Πληροφορικής θα πραγματοποιηθούν με τη λήξη της καραντίνας. Θα δοθούν πληροφορίες για τις ημερομηνίες διεξαγωγής από την εκπαιδευτικό.

Η διαδικασία των μαθημάτων θα υλοποιείται  είτε με σύγχρονες, είτε με ασύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, είτε συνδυαστικά.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας το Κέντρο Εκπαίδευσης του Δήμου προσκαλεί τους ενδιαφερομένους όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους για το πρόγραμμα.

 

Πληροφορίες:  https://education.korydallos.gr

Mail: [email protected]

Tηλ: 6907906881/2104956717

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβούλευση Πατούλη με τους 5 Δημάρχους της Π.Ε. Πειραιά με αντικείμενο την αποτελεσματική διαχείριση των στερεών αποβλήτων

Δήμος Κορυδαλλού: Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Ο Δήμος Κορυδαλλού τίμησε την 47η Επέτειο από την εξέγερση στο Πολυτεχνείο
Σχολιάστε