Δωρεάν rapid tests από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στο Μοσχάτο τη Δευτέρα (4/1)

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης του κορωνοϊού θα διενεργηθούν στο Μοσχάτο από κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 15:00, έξω από το 3ο Δημοτικό Μοσχάτου (Πίνδου & Θερμοπυλών).

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σε επιβάτες αυτοκινήτων (drive through) και όχι σε πεζούς, στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Για τον συγκεκριμένο σκοπό επιτρέπονται εντός του οχήματος έως τρία (3) άτομα, κατά προτίμηση μέλη της ίδιας οικογένειας, ενώ οι πολίτες μπορούν να μετακινηθούν με τον κωδικό 1 (μετάβαση σε ιατρό) και θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ.

Ο δειγματοληπτικός έλεγχος διαρκεί 2 λεπτά και οι απαντήσεις θα αποστέλλονται με sms την ίδια μέρα.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα το εξης: «Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου είχε αιτηθεί στον Ε.Ο.Δ.Υ. τη διενέργεια rapid tests για όλους τους δημότες της πόλης. Έτσι, μετά τον Ταύρο, θα πραγματοποιηθούν δωρέαν tests και στην Κοινότητα Μοσχάτου. Εφαρμόζουμε προληπτικά μέτρα κατά του Covid-19, δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε να στηρίζουμε την τοπική κοινωνία. Καλή χρονιά σε όλες και όλους με υγεία»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Μπες στον διασκεδαστικό κόσμο της ανακύκλωσης!

Διαδικτυακά οι 26 εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Διαδικτυακό εργαστήρι με τίτλο «Δημιουργώντας τα δικά μας Χριστούγεννα»
Σχολιάστε