OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

“Καταπέλτης” Πλακεντάς σε Υφυπουργό Ενέργειας Γ. Θωμά: “Να σας ζητήσουμε συγνώμη γιατί 60 χρόνια πεθαίνουμε προκειμένου αυτή η χώρα να αναπτυχθεί”

Καταπέλτης ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς στη  χθεσινή σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γεράσιμο Θωμά.

«Δεν ξέρω αν οι συνάδελφοί μου είναι χαρούμενοι με την παρουσία σας εδώ, εγώ όμως δεν είμαι χαρούμενος», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Παναγιώτης Πλακεντάς.

Αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στην απαξίωση που δείχνει τόσο ο υφυπουργός , όσο και άλλα κυβερνητικά στελέχη που δεν συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμα επισκέψεων τους τον κορυφαίο ενεργειακό δήμο της Δυτικής Μακεδονίας και της χώρας, την Εορδαία.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο διάστημα που επισκέπτεστε την Δυτική Μακεδονία και απαξιώνετε το δήμο Εορδαίας,κάνετε σαν να μην υπάρχει  ανέφερε με έντονο ύφος ο δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς, επισημαίνοντας στον Υφυπουργό , ότι έχει κακούς συμβούλους  και υποβολείς. “Στην Εορδαία είμαστε φιλόξενοι και ανησυχούμε για το αύριο”.

Έχουμε κάθε καλή διάθεση να συζητήσουμε με ψυχραιμία, σοβαρότητα και να συνεργαστούμε με την κυβέρνηση , για το καλό του τόπου μας , είπε δείχνοντας ότι δεν κάνει απλά αντιπολίτευση αλλά αναζητά με αγωνία μια λύση, βιώσιμη.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το κλείσιμο του δημάρχου Εορδαίας, που αποτύπωσε το συναίσθημα μιας περιοχής που έχει σηκώσει για δεκαετίες βαρύ φορτίο , με σκληρό τίμημα.

“Δεν θα σας ζητήσουμε και συγνώμη που για 60 χρόνια πεθαίνουμε , για να στηρίξουμε την ανάπτυξη της χώρας μέσα από τον λιγνίτη” και τον κάλεσε να επισκεφτεί την περιοχή, για να δει από κοντά σαν αρμόδιος εκπρόσωπος της κυβέρνησης την υφιστάμενη κατάσταση.

Σχετικά Άρθρα

Τα θυρανοίξια του Μεταβυζαντινού ΙΝ Αγίου Αθανασίου Αφιδνών του Δ. Ωρωπού

otavoice

Για την έλλειψη υποδομών στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ενημέρωσε την ΠτΔ ο δήμαρχος, Λ. Αλεξανδρίδης

otavoice

ΠΔΕ: Συνάντηση Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χ. Μπονάνου με τον πρόεδρο της ΑΕΤ Νίκης

otavoice

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

otavoice

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Γ.Γ. Εσωτερικών και Οργάνωσης του ΥΠΕΣ

otavoice

Εορτάστηκε στον Πολύγυρο, η επέτειος Κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στη Χαλκιδική

otavoice