Πρόσκληση στο Εργαστήριο Ενεργειακών Κοινοτήτων στο Πράσινο Ταμείο του Δήμου Κηφισιάς

Εργαστήριο για τις Ενεργειακές Κοινότητες στο πλαίσιο του έργου Πράσινη Ενέργεια και Πολίτες: Σχεδιασμός, Εκπαίδευση και Εφαρμογή την Δευτέρα 13 Μαΐου, ώρα 18:00-21:00 στο Πράσινο Ταμείο και συγκεκριμένα στη Βίλα Καζούλη.

Στο εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα έχουν θεωρητική και πρακτική εξοικείωση με τον νέο θεσμό των Ενεργειακών Κοινοτήτων, το νομικό τους πλαίσιο και τα καλύτερα σενάρια λειτουργίας τους. Στόχοι είναι η Ενημέρωση και η Δικτύωση με άλλους ενδιαφερόμενους ώστε να προχωρήσουν όσοι το επιθυμούν σε Σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα συζητηθεί και η εγκατάσταση ενός μικρού Φωτοβολταϊκού Συστήματος στο Δήμο Κηφισιάς. Πού θα ήταν βέλτιστο να τοποθετηθεί και τι ανάγκες θα καλύψει?

Ας τα συζητηθούν από κοντά όλα αυτά!

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός συνεταιρισμού είναι να συζητά και να αποφασίζει μαζί με όλους τους πολίτες! Θα διερευνηθεί σε αυτό το εργαστήριο και το πώς συζητάμε και αποφασίζουμε για ένα έργο.

Το εργαστήριο προσφέρεται δωρεάν. Δήλωση συμμετοχής: https://www.eventbrite.- com/e/61376097560, Mail επικοινωνίας: [email protected]
Σχολιάστε