Ένταξη δυο μεγάλων έργων σε Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ήλιδας

Δύο ακόμα μεγάλα έργα που αναμένεται να ολοκληρώσουν την πλήρη αναβάθμιση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Αμαλιάδας εντάχθηκαν σε προγράμματα και αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να δημοπρατηθούν.

Πρόκειται για το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Κλειστού Γυμναστηρίου Αμαλιάδας, συνολικού προϋπολογισμού 2.800.000€ και το έργο της Βελτίωσης των Αγωνιστικών Επιφανειών του Δημοτικού Σταδίου, συνολικού προϋπολογισμού 680.818,62€.

Ειδικότερα, στο έργο της Ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Γυμναστηρίου που εντάχθηκε σε Αμαλιάδας Πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ του Υπουργείου Οικονομίας  Ανάπτυξης, θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για να αναβαθμιστεί από ενεργειακή κατηγορία «Η» σε κατηγορία «Β+». Στις εργασίες που θα γίνουν περιλαμβάνονται:

• Η θερμομόνωση του κελύφους του κτιρίου,

• Η αλλαγή κουφωμάτων,

• Η εγκατάσταση αντλιών θερμότητας για την θέρμανση και την ψύξη του χώρου, αλλά και
για ζεστό νερό,

• Η αλλαγή των ενεργοβόρων φωτιστικών, με φωτιστικά νέας τεχνολογίας LED,

• Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ για την εξοικονόμηση ενέργειας και

• Νέου τύπου ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων,
Στο έργο της βελτίωση και αναβάθμισης των αγωνιστικών επιφανειών του Δημοτικού Σταδίου που εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, περιλαμβάνονται οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα με νέο υβριδικό σύστημα μεγάλης αντοχής, αλλά και η πλήρης αντικατάσταση του ταρτάν με νέο σύγχρονης γενιάς, προκειμένου να βελτιωθούν οι υφιστάμενοι αγωνιστικοί χώροι του σταδίου.
Σχολιάστε