OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Μεγάλη η συμμετοχή στη δράση “Ένα δώρο στον εαυτό σου”

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον και φέτος που έδειξαν δεκάδες δημότες  για τη διήμερη δράση 27 και 28 Μαρτίου, που διοργάνωσαν ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας με το Κέντρο Υγείας Δραπετσώνας, με τον τίτλο «Ένα δώρο στον εαυτό σου…».

Μόλις 2 ώρες χρειάστηκαν από τη στιγμή που αναρτήθηκε στη σελίδα του Δήμου η είδηση για τη διήμερη δράση, ώστε να κλείσουν όλα τα προβλεπόμενα ραντεβού σε ώρες ιατρείου. Οι γυναίκες της πόλης  είχαν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν εξετάσεις: Ψηλάφηση μαστού, λήψη ΤΕΣΤ ΠΑΠ, πλήρη γυναικολογική εξέταση, υπερήχους γεννητικών οργάνων, υπερήχους μαστών, υπερήχους θυροειδούς και συνταγογράφηση ψηφιακής μαστογραφίας.

Η δράση επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Δραπετσώνας (Ταξιαρχών 128), καθώς και στο τοπικό ιατρείο της Ευγένειας – Χαραυγής (Τραπεζούντος 37 και Βύρωνος), από γυναικολόγους και μαίες, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τις παροχές υγείας που προσφέρουν οι δύο υποδομές.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με αφορμή την 8 Μάρτη, έχει αφιερώσει όλο τον μήνα σε πολύπλευρες δράσεις που αφορούν τη γυναίκα, τις ανάγκες της, τις διακρίσεις που δέχεται καθώς και την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της για όλες τις πτυχές της ζωής της.

Η δράση ευελπιστούμε να επαναληφθεί σε δύο μήνες, καθώς η μεγάλη συμμετοχή των γυναικών και το ενδιαφέρον τους, έδειξαν ότι είναι αναγκαία.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αιγάλεω γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρας Μουσικής

otavoice

Συνεχίζεται η ευαισθητοποίηση για τον καφέ κάδο ανακύκλωσης στο Χαλάνδρι

otavoice

Την απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας των ΚΔΑΠ ΑμεΑ ζητά με ψήφισμά του το Δ.Σ. Κατερίνης

otavoice

Δ.Λαμιέων: Συνάντηση Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον Δημήτρη Βερβεσό

otavoice

Δ. Δίου-Ολύμπου: Συνεδρίασε το Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

otavoice

Γονείς και παιδιά επισκέφθηκαν το νέο σχολικό συγκρότημα του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης

otavoice