OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συμμετοχή του Δήμου Αιγάλεω σε Εκδήλωση για την Κλιματική Αλλαγή

Οι δράσεις και οι ενέργειες του Δήμου Αιγάλεω για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο εκδήλωσης της Ευρωπαϊκής Αποστολής για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή για τις Ελληνικές Πόλεις και Περιφέρειες, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι πιο σημαντικές προκλήσεις και ανάγκες των πόλεων και των περιφερειών στην Ελλάδα όσον αφορά την Προσαρμογή και την Ανθεκτικότητα στην Κλιματική Αλλαγή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο Δήμος Αιγάλεω εκπροσωπήθηκε από την Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών & Εθνικών Προγραμμάτων του Τμήματος Προγραμματισμού & Διαφάνειας Ευρυδίκη Παυλίδη, συμμετέχοντας με τοποθέτηση στο δεύτερο πάνελ.

Η τοποθέτηση εστίασε στις υποστηρικτικές ενέργειες που γίνονται στον Δήμο και σχετίζονται με την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή και ιδιαίτερα στην εμπειρία που έχει αποκομίσει η πόλη από τη χρήση του καινοτόμου εργαλείου του συμμετοχικού σχεδιασμού, προωθώντας έτσι την ευαισθητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Στ. Καννής: Στον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής η στέγαση της ιστορίας του Πύργου

otavoice

Έναρξη προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης

otavoice

Δ.Σπάρτης: Ανακύκλωση ενδυμάτων – Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι 8 κάδοι

otavoice

Π.Ν.Α: Απολογιστική Εκδήλωση για το ΕΣΠΑ Νοτίου Αιγαίου 2014-2020

otavoice

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνεχείς εργασίες στον Πλατανιά

otavoice

Έρχονται οι «Ημέρες Περιβάλλοντος 5» στο Δήμο Ελασσόνας

otavoice