OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Χιλιάδες λάτρεις των λουλουδιών στην 22η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η «22η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Μπελογιάννη από τις 16 έως και τις 22 Μαΐου, υπό τη διοργάνωση του Δήμου Ήλιδας και της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας.

Για μια εβδομάδα, το κέντρο της πόλης γέμισε με χρώματα και αρώματα της Άνοιξης, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην καθημερινότητα των δημοτών και των κατοίκων της Ηλείας, μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που επιμελήθηκε και διοργάνωσε ο Δήμος Ήλιδας.

Χιλιάδες λάτρεις των λουλουδιών βρέθηκαν στους χώρους της Ανθοκομικής Έκθεσης και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα άνθη που παρουσίασαν οι εκθέτες, αλλά και εκδηλώσεις όπως σύγχρονα και παραδοσιακά χορευτικά, συναυλίες, παραστάσεις Θεάτρου Σκιών και πολλές πολλές δράσεις για μικρά παιδιά που είχαν στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, όπως ο «Μικρός Κηπουρός».

Στο πολύχρωμο άνθινο χαλί που στρώθηκε από τους εκθέτες, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν κοντά εκατοντάδες είδη λουλουδιών, φυτών και δέντρων.

Διοργανωτές, επισκέπτες και εκθέτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 23η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση του 2025, υποσχόμενοι ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ούτως ώστε κάθε χρόνο ο θεσμός να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται.

Ο Δήμος Ήλιδας ευχαριστεί θερμά τους εκθέτες, τους δεκάδες πολιτιστικούς συλλόγους και συλλόγους γυναικών, τους εθελοντές της Ανθοκομικής και όλους όσοι βοήθησαν να έρθει εις πέρας η μεγάλη διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

Επίτιμη δημότης της Ηρωικής Νήσου Κάσου, η ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου

otavoice

Ο Δήμος Χαλανδρίου εφαρμόζει το νόμο και αυτό θα συνεχίσει να κάνει

otavoice

Θ. Λιβάνιος: Eπιτάχυνση των προσλήψεων από το ΑΣΕΠ

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Εκδήλωση μνήμης στο Μελισσοχώρι

otavoice

Δ. Παιανίας: Ξεκινούν τη Δευτέρα 17 Ιουνίου οι Βραδιές Θερινού Σινεμά

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Έχουμε ήδη ενεργοποιήσει το 40% του νέου ΕΣΠΑ της Αττικής»

otavoice