OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συντονισμός δράσεων για την τουριστική προβολή της ΠΕ Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από τους επαγγελματίες του κλάδου και συλλόγους έγινε την Παρασκευή 19/4  στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς η κατάθεση προτάσεων για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Προέδρου της Εταιρίας Τουρισμού της Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεοφύλακτου Ζυμπίδη. 

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για ακόμα μια φορά για την παρουσία σας στο κάλεσμα της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας για τον σχεδιασμό δράσεων. Περνάμε πλέον στο τελικό στάδιο μετα και την κατάθεση των προτάσεων, ανέφρε ο κ. Ζυμπίδης,

Στο πλαίσιο της ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής εντάσσεται και η πρωτοβουλία «Πάσχα στη Βυζαντινή Καστοριά» που υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την συνεργασία φορέων της περιοχής. Ήδη υπήρξε συνάντηση για τον συντονισμό όλων των φορέων για την όσο το δυνατό καλύτερη προβολή των ηθών και εθίμων που εκτυλίσσονται στην περιοχή κατά την περίοδο του Πάσχα, με σκοπό την προβολή και την αύξηση της επισκεψιμότητας, πρόσθεσε ο κ. Ζυμπίδης.

Σχετικά Άρθρα

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ ΑΔΑ -ΤΕΕ για υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

otavoice

Στο Δήμο Τήνου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Ιωάννης Παππάς

otavoice

Η Καστοριά τιμά τα 353.000 αθώα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού

otavoice

Δίκτυο μωβ κάδων για πρώτη φορά στο δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων

otavoice

Την ίδρυση σχολών πετράδων σε Πεντάλοφο Κοζάνης και Αρκαδία εξήγγειλε η υπουργός Πολιτισμού

otavoice

Δήμος Καλαμαριάς και Μαμαγαία δημιουργούν Κοινότητα Πάρκου Κόδρα

otavoice