OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Προμήθεια και εγκατάσταση νέων μονάδων αφαλάτωσης στον Δήμο Τήνου

Μετά από συντονισμένες κινήσεις και αλλεπάλληλες συναντήσεις του Παναγιώτη Κροντηρά Δημάρχου  Τήνου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, και τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο πετύχαμε σήμερα μια πολύ σημαντική διεκδίκηση. Ο Δήμος Τήνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έγκριση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών με το ποσό των 4εκ. ευρώ για την δημιουργία εργοστασίου αφαλάτωσης στο νησί! Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη η οποία έρχεται να αντιμετωπίσει το πολύ σημαντικό πρόβλημα της λειψυδρίας στο Δήμο μας.

Οι εν λόγω εξελίξεις γνωστοποιήθηκαν χθες, όπου αναρτήθηκε στο διαύγεια η απόφαση του Υπουργού , η συνεργασία του οποίου κατά την έναρξη της τρέχουσας Δημοτικής θητείας , οδήγησε σε ένα καλό και γρήγορο αποτέλεσμα!

Ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη, ευχαριστεί δημόσια τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο και τον συγχαίρει δημόσια για την επιτάχυνση των διαδικασιών από πλευράς του , αφού μέσα σε τρεις μήνες από την υποβολή του αιτήματος, φτάσαμε στην σημερινή ευχάριστη εξέλιξη για το νησί!

«Με δεδομένες τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου μας σε νερό, ειδικά το καλοκαίρι, συνεχίζουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η εξομάλυνση της τροφοδοσίας του νησιού μας με επαρκείς ποσότητες νερού θα γίνει πραγματικότητα! Συνεχίζουμε δυναμικά για να κερδίσουμε πλήρως το στοίχημα που έχουμε θέσει ως νέα Δημοτική Αρχή στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας!
Ευχαριστούμε δημόσια τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο που στάθηκε σημαντικός σύμμαχος στις εως τώρα προσπάθειες μας για να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα τις ύδρευσης στο νησί μας.

Φυσικά δεν σταματούμε εδώ. Οι διεκδικήσεις μας είναι σαφώς περισσότερες και θα σταματήσουν μόνο όταν καταφέρουμε να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας!
Η διασφάλιση της ποιότητας νερού αλλά η εξασφάλιση της επάρκειας για όλους τους δημότες Τήνου είναι πρωταρχικός μας στόχος.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων ως Δημοτική Αρχή προχωράμε στην οργάνωση των υπηρεσιών μας με την κατάλληλη στελέχωση, και βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για την διεκδίκηση τόσο κοινοτικών όσο και εθνικών πόρων.» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς!

Την προσεχή Δευτέρα με αφορμή την σημερινή εξέλιξη, ο Δήμαρχος Τήνου θα μεταβεί στην πρωτεύουσα προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο!

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ορεστιάδας: Ψήφισμα ΔΣ υπέρ των εργαζομένων συμβασιούχων στο ΚΥΤ Φυλακίου

otavoice

Η ΚΕΔΕ προχωρά σε αίτηση αναστολής είσπραξης του τέλους ταφής απορριμμάτων- Ψήφισμα για Γάζα

otavoice

«Μαθητικό Φεστιβάλ 2024» του Δήμου Αιγάλεω

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων για τη συμμετοχή στην 88η Δ.Ε.Θ.

otavoice

Τάσος Μαυρίδης: Θα εργαστώ σκληρά στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ, υπηρετώντας την πατρίδα και τους πολίτες

otavoice

Δ.Αμαρουσίου: Σε αναζήτηση χρηματοδοτικού εργαλείου για την απόκτηση του χώρου της Κεραμικής

otavoice