OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Πετρούπολης: Έκθεση του Δημοτικού τμήματος Φωτογραφίας

Το τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου Πετρούπολης, στο πλαίσιο των Ανοιξιάτικων Εκδηλώσεων, διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας, από την Παρασκευή 26 Απριλίου ως την Κυριακή 28 Απριλίου, με θέμα: «Κόκκινο».

Οι μαθητές του τμήματος ασχολήθηκαν με εικόνες όπου πρωταγωνιστεί το κόκκινο χρώμα. Διαφορετικές ματιές από εικόνες δρόμου αλλά και εσωτερικούς χώρους σε μία έντονη απόχρωση που υπάρχει παντού γύρω μας. Χρώμα συνδυασμένο με στιγμές αγάπης, προσοχής, έντασης, και διασκέδασης. Όλα αυτά δοσμένα μέσα από τον φακό του κάθε μαθητή-δημιουργού με την δική του άποψη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 20:30. Ο Γ. Ρόμπολας, αριστούχος και πολυβραβευμένος μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης και της τάξης του Β. Καναρά θα συνοδεύσει με την κιθάρα του.

Σας περιμένουμε, να δείτε τα έργα των μαθητών αλλά και να γνωρίσετε από κοντά το τμήμα Φωτογραφίας, στις 26-28/4 και ώρα (18:00-22:00) στην αίθουσα του τμήματος (25ης Μαρτίου 80, 2ος όροφος).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2128098222, του τμήματος Πολιτισμού της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσκεψη Χατζηδάκη στον Δήμο Τρικκαίων για τους πλημμυροπαθείς

otavoice

Δήμος Παιανίας: Ευρεία σύσκεψη για την Αντιπυρική περίοδο 2024

otavoice

Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Παρουσίαση εκμαγείων – αντιγράφων της αρχαίας Στρέψας

otavoice

ΔΕΘ-HELEXPO: Εγκαινιάστηκε η 7η Art Thessaloniki

otavoice

Δ.Δίου-Ολύμπου: Επτά ακτές των Δ.Ε. Αν. Ολύμπου-Λιτοχώρου τιμήθηκαν με «Γαλάζια Σημαία»

otavoice