OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Όμορφη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Ειδικού Σχολείου Γρεβενών

Κάλαντα, γλυκίσματα, δώρα και πολλές ευχές προσφέρθηκαν ολόψυχα, κατά τη διάρκεια της όμορφης γιορτής που πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου 2023, η σχολική κοινότητα Eιδικής Αγωγής Γρεβενών, όπου οι μαθήτριες και οι μαθητές της, παρουσίασαν μία συγκινητική Χριστουγεννιάτικη ιστορία, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας Αϊ-Βασίλη.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ιφιγένεια Στεργιούλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Αθανάσιος Φωλίνας, η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών Σουμέλα Ατματζίδου, αθλητές της ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα Γρεβενών, γονείς και εκπαιδευτικοί.

Ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Γρεβενών Κωνσταντίνος Τζάτζης, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Δασταμάνη για την πολύτιμη βοήθειά του, όλα αυτά τα χρόνια, στην εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου και με τον Δήμαρχο Γρεβενών να ευχαριστεί από καρδιάς τους εκπαιδευτικούς για την άψογη συνεργασία που είχαν διαχρονικά και βεβαίως όλα τα παιδιά για το υπέροχο δώρο που του χάρισαν.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Τρικκαίων: Με δυναμισμό από ντραμς, τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη

otavoice

Βριλήσσια-Δράση: Καταστρέφουν το πράσινο στο όνομα του περιβάλλοντος!

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω φιλοξενεί το 4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

otavoice

Δ.Πατρέων: Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς και φύλακες του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Έφηβοι ηθοποιοί παρουσίασαν την «Ελένη» του Ευριπίδη

otavoice

Σχολική στέγη και Flyover στο επίκεντρο της συνάντησης Αγγελούδη – Λιβάνιου

otavoice