OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Λαμπερά Χριστούγεννα στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Με αμείωτη αισιοδοξία, χαρά, γιορτινή διάθεση και για ακόμα πιο «Λαμπερά Χριστούγεννα» διασκεδάζουμε στις εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Απολαύσαμε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου μια μεγάλη γιορτή στην πλατεία «Κ.Τσομπάνογλου» στη Μενεμένη με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων Μενεμένης: «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ», «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης και του Τοπικού Εμπορικού Συλλόγου.

Εντός της πλατείας πραγματοποιήθηκε η μοναδική παιδική θεατρική παράσταση δρόμου «ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» για τους μικρούς μας φίλους.

Στη συνέχεια η παιδική χορωδία Μενεμένης έψαλε όμορφα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ ακολούθησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από το Δήμαρχο μας κ. Λάζαρο Κυρίζογλου.

Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε η μεγάλη μουσική συναυλία με το καταξιωμένο παραδοσιακό σχήμα «τα Μπρατίμια», οι οποίοι μας κράτησαν μουσική συντροφιά και μας μετέδωσαν την αγάπη και το μεράκι τους για την παραδοσιακή – δημοτική μουσική.

Σχετικά Άρθρα

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ ΑΔΑ -ΤΕΕ για υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

otavoice

Στο Δήμο Τήνου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Ιωάννης Παππάς

otavoice

Η Καστοριά τιμά τα 353.000 αθώα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού

otavoice

Δίκτυο μωβ κάδων για πρώτη φορά στο δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων

otavoice

Την ίδρυση σχολών πετράδων σε Πεντάλοφο Κοζάνης και Αρκαδία εξήγγειλε η υπουργός Πολιτισμού

otavoice

Δήμος Καλαμαριάς και Μαμαγαία δημιουργούν Κοινότητα Πάρκου Κόδρα

otavoice