OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Ε Αν. Αττικής: Βελτίωση συστήματος των θεωρητικών εξετάσεων άδειας οδήγησης

Με επιτυχία ξεκίνησε η εφαρμογή των προβλεπόμενων σχετικών διατάξεων για τις θεωρητικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών, που ορίζονται από το Ν.4850/2021 άρθρο 8, παρ. 2, στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Αττικής. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Θανάσης Αυγερινός ήταν παρών, για να διαπιστώσει από κοντά την ορθή λειτουργία του συστήματος εξέτασης αλλά και της διαδικασίας.

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που είχε από τον Διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών Αν. Αττικής Χρήστο Νταή, η υπηρεσία, αφού προμηθεύτηκε τον εξοπλισμό που προβλέπεται, ήτοι:
– Ανιχνευτή ασύρματης επικοινωνίας
– Φορητή κάμερα λήψης φωτογραφιών
– Κάρτες μνήμης αποκρυπτογραφημένες
– Οθόνη αναπαραγωγής οπτικοακουστικού υλικού μηνυμάτων
– Φορητό Υπολογιστή

διαμόρφωσε χώρο φύλαξης του εξοπλισμού, εκπαίδευσε το προσωπικό κατόπιν οδηγιών της Γενικής Δ/νσης Μεταφορών και της Δ/νσης Τεχνολογιών Πληροφορικής της Περιφέρειας, και μεριμνά ώστε να εφαρμόζονται κατά γράμμα τα οριζόμενα από τις σχετικές διατάξεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αυγερινός δήλωσε σχετικά: «Με στόχο να διασφαλίσουμε αδιάβλητες εξετάσεις και να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο για διαφθορά, ήρθαμε εδώ σήμερα για επίβλεψη των διαδικασιών που πλέον εφαρμόζονται βάσει του νέου νόμου. Για την όποια τυχόν καθυστέρηση, ζητούμε την κατανόηση του κοινού. Η Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και όλα τα αρμόδια στελέχη, μέρα με τη μέρα, θα βελτιώνουν τα όποια προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν προς όφελος πάντα των πολιτών και της ορθής λειτουργίας του συστήματος».

Σχετικά Άρθρα

Δ. Τρικκαίων: Με δυναμισμό από ντραμς, τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη

otavoice

Βριλήσσια-Δράση: Καταστρέφουν το πράσινο στο όνομα του περιβάλλοντος!

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω φιλοξενεί το 4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

otavoice

Δ.Πατρέων: Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς και φύλακες του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Έφηβοι ηθοποιοί παρουσίασαν την «Ελένη» του Ευριπίδη

otavoice

Σχολική στέγη και Flyover στο επίκεντρο της συνάντησης Αγγελούδη – Λιβάνιου

otavoice