OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Χατζημάρκος: Ευχαριστώ την Μήλο για την ζεστασιά και την αγάπη- Στο νησί εκτελούνται σημαντικά έργα

Ευχαριστώ την Μήλο για την ζεστασιά και την αγάπη με την οποία μας υποδέχθηκε. Στο νησί, σήμερα εκτελούνται έργα σημαντικά, την ώρα που άλλα δρομολογήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν και ξεκινούν στο άμεσο μέλλον, αναφέρει ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, μετά την προεκλογική επίσκεψη του στο κυκλαδίτικο νησί.
Στην Μήλο, είχα την ευκαιρία να συναντήσω την Ένωση Γονέων ενός σχολείου, αυτού των Πολλωνίων, και να μιλήσω μαζί τους για τον μεγάλο αγώνα που δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε για τα σχολεία μας, για την Παιδεία. Για το Ειδικό Πρόγραμμα Συντήρησης Σχολικών Μονάδων που πρώτη Περιφέρεια στην ιστορία του θεσμού φτιάξαμε για να βοηθήσουμε τους Δήμους μας στην αρμοδιότητα συντήρησης που έχουν, για τα νέα σχολεία για τα οποία εξασφαλίσαμε πόρους, για τον εξοπλισμό όλων των σχολείων μας για τα οποία επίσης εξασφαλίσαμε τους πόρους και βέβαια για την στελέχωση τους για την οποία η πολιτική μας λειτουργία οδήγησε στην κάλυψη κενών θέσεων με το μεγαλύτερο ποσοστό προσλήψεων πανελλαδικά.
Να μιλήσουμε με τους πολίτες για όσα, στην πράξη και όχι στα λόγια, κάνουν την ζωή μας καλύτερη, τονίζει ο περιφερειάρχης, που είχε την ευκαιρία να ενημερώσει και να ακούσει τους πολίτες και τους επαγγελματίες της Μήλου.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Είμαστε δίπλα στους Αεροπροσκόπους μας!

otavoice

Θεσ/νίκη: Ο δήμαρχος τον “συνέλαβε” να πετάει μπάζα και του έριξε βαρύ πρόστιμο

otavoice

Το έξυπνο ηλιακό δένδρο του Δήμου Αγρινίου

otavoice

Ισ. Μάδης: Το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού, εγγύηση για τα Ολυμπιακά Ακίνητα

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Πατρέων με εργαστηριακούς γιατρούς

otavoice

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης στο 1ο PIRAEUS TOWER RUN to the top

otavoice