OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Λίμνης Πλαστήρα: Ξεκίνησε το πρόγραμμα των θερινών παραστάσεων η Θεατρική Ομάδα «Ομ»

Με δύο ευρηματικές μονόπρακτες κωμωδίες ξεκίνησε το πρόγραμμα των θερινών παραστάσεων του 2023 η Θεατρική Ομάδα «Ομ» του δήμου Λίμνης Πλαστήρα. Πρόκειται για έργα που έχουν ως θέμα τους τις σχέσεις των ζευγαριών, αλλά και τους εξωσυζυγικούς έρωτες όπως διαχρονικά προκύπτουν.

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Ντούλιας, παρουσιάζει σε Πανελλήνια πρώτη παράσταση το έργο «Λυχνοστάτης» του Ιωάννη Αικατερίνη, μονόπρακτη κωμωδία σε έμμετρο λόγο, γεγονός που κάμει την παράσταση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο αν και γράφτηκε πριν από έναν αιώνα και πλέον, δεν παρουσιάστηκε ποτέ. Για πρώτη φορά το έργο παίχθηκε  (7/8/2023) βράδυ στην πλατεία του Μεσενικόλα, στις 8/8/2023 στο υπαίθριο θέατρο Πεζούλας, ενώ στις 11/8/2023 το έργο θα παιχθεί το Μοσχάτο, στις 9.30 μμ. Στους ρόλους των  ζευγαριών ο κ. Βασίλης Ντούλιας με την κ. Ευανθία Γκαραγκούνη και ο κ. Γιάννης Κουτής με την κ. Νικολέτα Βασταρούχα.

Το δεύτερο έργο είναι η μονόπρακτη κωμωδία του Γιώργου Σκούρτη «Θρύψαλα» με ζευγάρι τον κ. Βασίλη Σταύρου και την κ. Ιωάννα Ποδηματά, δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη της Θεατρικής Ομάδας.

Οι ηθοποιοί αν και ερασιτέχνες, δεν είχαν να ζηλέψουν σε τίποτα από τις επαγγελματικές παραστάσεις και απέδωσαν τους ρόλους τους με εξαιρετική επιτυχία, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο στους θεατές.  

Σχετικά Άρθρα

Δ. Τρικκαίων: Με δυναμισμό από ντραμς, τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη

otavoice

Βριλήσσια-Δράση: Καταστρέφουν το πράσινο στο όνομα του περιβάλλοντος!

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω φιλοξενεί το 4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

otavoice

Δ.Πατρέων: Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς και φύλακες του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Έφηβοι ηθοποιοί παρουσίασαν την «Ελένη» του Ευριπίδη

otavoice

Σχολική στέγη και Flyover στο επίκεντρο της συνάντησης Αγγελούδη – Λιβάνιου

otavoice