OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ανατ. Σάμου: Παρουσίαση του νέου ψηφιακού τουριστικού οδηγού

Χθες, Δευτέρα 8 Μαΐου στο Νέο Δημαρχιακό Κτίριο Πυθαγορείου, παρουσιάστηκε σε επαγγελματίες του Τουρισμού, δημοτικούς συμβούλους και Μ.Μ.Ε. ο νέος ψηφιακός τουριστικός οδηγός του Δήμου Ανατολικής Σάμου, τεχνολογίας QR.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου επένδυσε στα νέα εργαλεία τεχνολογίας με σκοπό την καλύτερη εικόνα του νησιού σε επίπεδο παρουσίασης αλλά και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, θέλοντας να ξεπεράσει την παρούσα κατάσταση των μεμονωμένων τουριστικών πληροφοριών από διάφορα sites και τη διανομή έντυπων τουριστικών οδηγών.

Επιπρόσθετα, ο Δήμος, αντιλαμβανόμενος την ανάγκη του επισκέπτη στην παροχή πληροφοριών σχετικά με τη διαμονή του στο νησί, δημιούργησε μια ψηφιακή πλατφόρμα όπου συλλέχθηκαν όλες οι πληροφορίες εκείνες που κάνουν τον επισκέπτη να έχει μια ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία στις μοναδικές ομορφιές του νησιού.

Η ανάγκη υιοθέτησης του συγκεκριμένου εργαλείου από όλους, αλλά και κυρίως από τους επαγγελματίες του τουρισμού είναι προς όφελος του τουρισμού.

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί να τροποποιείται και να ενημερώνεται συνεχώς, αναμένονται προτάσεις, ιδέες αλλά και επισημάνσεις στο e-mail: [email protected] και συγκεκριμένα στο γραφείο Αντιδημάρχου κου Διονυσίου Γεώργιου.

Παραθέτεται το link του ψηφιακού τουριστικού οδηγού.
https://app.digiapp.gr/guide-samos

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Σαρωνικού πρώτος στην ιστορία της Ελλάδας που θα παράγει επεξεργάσιμα δεδομένα

otavoice

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ναυπλιέων

otavoice

Στην Καλαμάτα η παρουσίαση της Δράσης Στρατηγικής Σημασίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»

otavoice

Δ.Αλεξ/πολης: Συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής “Π.Σακελλαρόπουλος”

otavoice

Επιχείρηση – σκούπα σε 120 αυτοσχέδιες χωματερές στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

otavoice

Πραγματοποιήθηκε η 37η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης

otavoice