OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σοκ στην Καλλιθέα: Κρίσιμες ώρες για τον αντιδήμαρχο Λάζαρο Λασκαρίδη

Σοκ στο Δήμο Καλλιθέας. Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι και χειρουργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γιώργος Γεννηματάς”..

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν σε εκδήλωση εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θέοδωρου Ψαλιδόπουλου στην οδό Ανδρομάχης, όταν κάποια στιγμή ακούμπησε το κάγκελο μπαλκονιού, το οποίο υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί στο κενό.

Πέφτοντας, ο Λάζαρος Λασκαρίδης χτύπησε στο κεφάλι και τραυματίστηκε βαριά. O Λάζαρος Λασκαρίδης μεταφέρθηκε επειγόντως με ασσθενοφόρο και χειρουργήθηκε ενώ εκτός από το κεφάλι, έφερε τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφεραν  ο άτυχος αντιδήμαρχος χειρουργήθηκε για να αντιμετωπιστεί  αιμάτωμα στο κεφάλι του, ενώ μετά την επέμβαση υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη, αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς. Γαι την ώρα αποφεύχθει το μοιραίο και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται εξαιρετικά  κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείιας του.  Όπως μας είπαν ο Λάζαρος Λαζαρίδης έπεσε στο κενό στο πίσω μέρος του κτιρίου από ένα μικρό μπαλκόνι που είναι στον ακάλυπτο χώρο και είχε βγει για λίγα λεπτά να κάνει ένα τσιγάρο.

Μάλιστα στήθηκε επιχείρηση με την συνδρομή της πυροσβετικής υπηρεσίας για να απεγκλωβιστεί από το σημείο πτώσης και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Συγκλονισμένοι ο δήμαρχος Δηήτρης Κάρναβος και τα στελέχη της δημοτικής αρχής βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice