OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σέρρες: Ποιο “αυτοδιοικητικό κενό” κ. Μητλιάγκα;

Επειδή κάποιοι αναρωτιούνται ποιος θα στηρίξει ποιον αν υπάρχει δεύτερη Κυριακή και έμειναν “έκπληκτοι”  από την αλλαγή πλεύσης της κ.Μητλιάγκα και ενώ είχε διαρρεύσει και είχε κλειδώσει  ότι θα  κοσμούσε  το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ εντελώς συμπωματικά μόλις έπεσε στο τραπέζι το όνομα του κ. Τσιμερίκα ως υποψηφίου για την δημοτική αρχή έσπευσε να δηλώσει υποψήφια δήμαρχος!

Η πρόφαση για να δικαιολογήσει την αλλαγή πλεύσης προς τον δημαρχιακό θώκο, <<διαπίστωσα κενό στην τοπική αυτοδιοίκηση>> είναι για τους αδαείς ! Η δημοτική αρχή του κ. Χρυσάφη όπως είναι φυσικό, για όσους δουλεύουν ,έκανε λάθη , στην αντίληψη της κ. Μητλιάγκα ,δεν υπέπεσε κανένα! Αν κρίνουμε από την <<σιωπή>> της σε όλα τα δημοτικά συμβούλια, εκτός και αν πάσχει από αφωνία ήταν ωσει παρόν!
Ψήφισε ΤΑ ΠΆΝΤΑ  η κ. Μητλιάγκα στα δημοτικά συμβούλια και  ξαφνικά διαπίστωσε <<αυτοδιοικητικό κενό>>!
Συμμετείχε στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Ψήφισε το 99% των αποφάσεων στο πιο σημαντικό αποφασιστικό Θεσμικό Όργανο, όπως εξελίχθηκε μετά την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και τη στρέβλωση του Εκλογικού Νόμου, τον Αύγουστο του 2019, ελέω κυβερνησιμότητας των Ο.Τ.Α. και ξαφνικά διαπίστωσε <<αυτοδιοικητικό κενό>>!
Δεν ακούσαμε και δεν διαβάσαμε καμία πρόταση από την κ. Μητλιάγκα 3,5 χρόνια εκτός από την πρόταση να μεταφερθεί στο στρατόπεδο<<Παπαλουκά >>το παζάρι κατά την περίοδο του covid!
Αν υπάρχει <<αυτοδιοικητικό κενό>> φέρει μερίδιο ευθύνης αφού υπηρέτησε ευλαβικά, το ναι σε όλα ,του αρχηγού της, με την αφωνία της και την απραξία της και αν ήθελε πραγματικά να προσφέρει στην δημοτική αρχή διεκδικώντας τον δήμο θα είχε το θάρρος και το σθένος να ανεξαρτοποιηθεί όπως έκανε ο Τερζής ! Αλλά τόνισα από την αρχή η διεκδίκηση της δημοτικής αρχής ΠΡΟΕΚΥΨΕ για την κυρία <<αμίλητο νερό>>!
Το δυσάρεστο είναι ότι το όνομα που φέρει είναι βαρύ με ένα πατέρα καταξιωμένο στην κοινωνία των Σερρων που διέπρεψε και σαν καθηγητής και σαν δήμαρχος της πόλης και δεν είναι πρέπον να συνευρίσκεται και  να συντάσσεται με άτομα που συνελήφθησαν πολλάκις στο παρελθόν με την <<γίδα στην πλάτη>>!
Ti δεν την άρεσε και με τι δεν συμφώνησε η κ. Μητλιάγκα και τώρα θέλει να το διορθώσει επειδή διαπίστωσε αυτοδιοικητικό κενό; Μήπως την έταξαν λαγούς με πετραχήλια  οι συνομιλητές της από την παράταξη που υπηρετεί, για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και το αθώο μυαλουδάκι της  τα κατάπιε αμάσητα ; Από μια διαλυμένη παράταξη , με την οποία εκλέχθηκε η οποία συνταυτίστηκε πλήρως με την δημοτική αρχή και όπως αποδείχθηκε έναντι  ανταλλαγμάτων έπρεπε να αποθαρρύνει την κ. Μητλιάγκα να συμπλέει με  τις απόψεις τους αν όντως διαπίστωσε <<αυτοδιοικητικό κενό>>!
Περδικίδης Βασίλειος

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Σαρωνικού πρώτος στην ιστορία της Ελλάδας που θα παράγει επεξεργάσιμα δεδομένα

otavoice

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ναυπλιέων

otavoice

Στην Καλαμάτα η παρουσίαση της Δράσης Στρατηγικής Σημασίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»

otavoice

Δ.Αλεξ/πολης: Συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής “Π.Σακελλαρόπουλος”

otavoice

Επιχείρηση – σκούπα σε 120 αυτοσχέδιες χωματερές στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

otavoice

Πραγματοποιήθηκε η 37η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης

otavoice