OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Αρταίων: «Ξεκινούν τα έργα που αναβαθμίζουν το εμπορικό μας κέντρο»

Ξεκινά το έργο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου «Open Mall» της Άρτας

«Σάρκα και οστά» παίρνει το «Open Mall», μετά και την υπογραφή της σύμβασης από τον Δήμαρχο Αρταίων και τον ανάδοχο του έργου. Η υπογραφή συνεπάγεται την επίσημη έναρξη των εργασιών για τα την υλοποίηση του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Άρτας «Open Mall, ένα έργο το οποίο στηρίζει έμπρακτα τον εμπορικό κόσμο της Άρτας.

Έτσι την Παρασκευή (13/1) το πρωί στην Άρτα, βρέθηκαν οι εργολάβοι της αναδόχου εταιρείας «Κατασκευαστική ΙΛΙΣΣΟΣ Α.Τ.Ε» παρουσία του Δημάρχου Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννη του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτήρη Χρηστούλη, του Προέδρου της Κοινότητας Αρταίων Αντώνη Καραμπίνα, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας Δημήτρη Χουλιάρα και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, προκειμένου να συζητήσουν και να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη των εργασιών.

Με το πακέτο χρηματοδότησης 2 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, ο Δήμος Αρταίων σε τμήμα της οδού Σκουφά από πλατεία Μονοπωλίου μέχρι τον Άγιο Γεώργιο, αλλά και στις οδούς Κωστή Παλαμά και Τορέλα, θα πραγματοποιήσει νέα πλακόστρωση, νέα παγκάκια, φυτεύσεις, σύστημα wifi, υδραυλικές μπάρες στις εισόδους των πεζοδρόμων, κοινόχρηστα ποδήλατα και συντριβάνι στην Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice