OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Τροχαίο με αγριογούρουνο είχε ο Δήμαρχος Σπάρτης

Τύχη βουνό είχε ο δήμαρχος, Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, ο οποίος όπως αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ενεπλάκη σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, αγριογούρουνο πετάχτηκε στον δρόμο, χωρίς εκείνος να προλάβει να το αποφύγει και οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το τροχαίο αποκαλύπτουν τη σοβαρότητά του.

Στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Σπάρτης αναφέρει:

“Χθες κατά τις 9 το βράδυ, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης -Σπάρτης πριν τον Κλαδά, συγκρούστηκα με αρκετά ογκώδες (τεράστιο) αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο! Αν και το Σιτροέν μου κυριολεκτικά σμπαραλιάστηκε, ευτυχώς που φορούσα ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι, και σαν από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό από το άγριο κοπάνημα!

Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και φυσικά την Τροχαία και την Πυροσβεστική και τους αυτοκινητιστές που σταμάτησαν να βοηθήσουν! Το βράδυ πήγα σύντομη περιοδεία με το απορριμματοφόρο και σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης που φιλοξενεί μαθητές από τη Πορτογαλία, την Σερβία και την Ρουμανία και τους μίλησα για τη Σπάρτη!

Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον”.

Σχετικά Άρθρα

Βριλήσσια-Δράση: Καταστρέφουν το πράσινο στο όνομα του περιβάλλοντος!

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω φιλοξενεί το 4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

otavoice

Δ.Πατρέων: Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς και φύλακες του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Έφηβοι ηθοποιοί παρουσίασαν την «Ελένη» του Ευριπίδη

otavoice

Σχολική στέγη και Flyover στο επίκεντρο της συνάντησης Αγγελούδη – Λιβάνιου

otavoice

Τουρνουά Ολυμπιακής Ημέρας 2024 στα Τρίκαλα

otavoice