OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Λοκρών: Έναρξη ιατρικών ομιλιών στο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης

Το ΚΑΠΗ Αταλάντης σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Δήμο Λοκρών θα πραγματοποιήσουν στο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης μια σειρά από ομιλίες ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων με στόχο την ενημέρωση και την πρόληψη πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία.

Οι ομιλίες άρχισαν την Πέμπτη (6/10) με ενάγοντα ομιλητή τον κ. Αγγελή Δημήτριο- Πνευμονολόγο, ο οποίος ενημέρωσε για την εποχική γρίπη, την εξέλιξη του Covid-19 και για πνευμονολογικές παθήσεις. Ακολούθησε διάδραση με ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Οι επόμενες προγραμματισμένες ομιλίες είναι:

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00 θα γίνει ομιλία με παρουσίαση από τον κ. Κολομτσά Ζαχαρία- Καρδιολόγο, για καρδιολογικές παθήσεις και την πρόληψη τους.
Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Πολύμερος Νικόλαος- Ουρολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ουρολογικών θεμάτων.
Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στις 19:30 ο κ. Πολυζώης Παναγής- Δερματολόγος και Αφροδισιολόγος, θα μιλήσει παρουσιάζοντας τις παθήσεις του δέρματος και πόσο σημαντική είναι η πρόληψη για αυτές.

 

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Τήνου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Ιωάννης Παππάς

otavoice

Η Καστοριά τιμά τα 353.000 αθώα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού

otavoice

Δίκτυο μωβ κάδων για πρώτη φορά στο δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων

otavoice

Την ίδρυση σχολών πετράδων σε Πεντάλοφο Κοζάνης και Αρκαδία εξήγγειλε η υπουργός Πολιτισμού

otavoice

Δήμος Καλαμαριάς και Μαμαγαία δημιουργούν Κοινότητα Πάρκου Κόδρα

otavoice

Στην Κύμη συνεδρίασε σήμερα η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

otavoice