OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δυναμικό παρών δίνει το OTAVOICE στην 86η ΔΕΘ! (Βίντεο)

Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση της χώρας, τη ΔΕΘ (Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης) που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα συμμετάσχει το OTAVOICE!

Το OTAVOICE, μέσα σε διάστημα λίγων ετών, έγινε από τους δημοφιλέστερους ιστοτόπους που παρέχουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ παράλληλα σας βάζει στο παλμό των γεγονότων από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Καθημερινά με πλούσιο ρεπορτάζ, ποικίλες και ενδιαφέρουσες ενότητες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, προσωπογραφίες και αρθρογραφία το OTAVOICE συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία!

«Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» δίνει φέτος το παρών στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας σαν ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στη μεγαλύτερη και πιο εξωστρεφή ΔΕΘ της τελευταίας 20ετίας.

Από αύριο 10 Σεπτεμβρίου έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, η «καρδιά» της Αυτοδιοίκησης, θα χτυπήσει στο Περίπτερο 15, stand 19.

Αυτή τη στιγμή άπαντες προετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου όλα να είναι πανέτοιμα για την έναρξη της ΔΕΘ, όπως επίσης και όλοι εμείς στο OTAVOICE προκειμένου να σας υποδεχτούμε. Ο Διευθυντής του OTAVOICE Αθανάσιος Μπέλτσος βρίσκεται… επί ποδός και μαζί του στη «μάχη» είναι οι συνεργάτες της ιστοσελίδας Βασίλης Περδικίδης και Χρήστος Αναστασίου.

Σε… απόσταση αναπνοής βρίσκεται και το περίπτερο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Hellenic Red Cross), από το οποίο σας παρουσιάζουμε μια πρώτη «γεύση», όπως επίσης και από τις εργασίες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την αυριανή έναρξη!

Ακολουθούν δύο βίντεο από το χώρο που θα διεξαχθεί η ΔΕΘ:

Σχετικά Άρθρα

Ο Πρωθυπουργός στο δημαρχείο Αγρινίου

otavoice

Θεοδ. Σουσούδης: «Η Άνδρος μας, απέκτησε το δικό της Λιμενικό Ταμείο»

otavoice

Στη Σαγκάη ο Νίκος Χαρδαλιάς για την ITΒ China 2024

otavoice

«Ακαδημία Ενέργειας»: Η νέα πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων

otavoice

Νέα επίσκεψη Χατζηδάκη στον Δήμο Τρικκαίων για τους πλημμυροπαθείς

otavoice

Δήμος Παιανίας: Ευρεία σύσκεψη για την Αντιπυρική περίοδο 2024

otavoice