OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Ε. Αν. Αττικής: Συνάντηση Αυγερινού με τον νέο Διευθυντή του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Βορειανατολικής Αττικής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός συναντήθηκε στο γραφείο του στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας στην Παλλήνη με τον νέο Διευθυντή του Β’ Τμήματος Τροχαίας Βορειανατολικής Αττικής Σωτήριο Ξυνό.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα όπως η οδική ασφάλεια των πολιτών, ο εκτεταμένος έλεγχος για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. με σκοπό τον περιορισμό σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων ενώ παράλληλα δόθηκε έμφαση στα κυκλοφοριακά προβλήματα των κεντρικών αρτηριών της περιοχής ευθύνης του.

Περαιτέρω, συζητήθηκε η συνεργασία της Τροχαίας στην εφαρμογή της απόφασης για την απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τις περιόδους που η πρόβλεψη του κινδύνου εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών εκτιμάται πολύ υψηλή (κατηγορία 4). Ο Αντιπεριφερειάρχης τον  ευχαρίστησε για τη συμβολή της Τροχαίας στο δύσκολο αυτό έργο και επισήμανε πως ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η Περιφέρεια, με στοχευμένες ενέργειες, δίνει ιδιαίτερο βάρος στην προσπάθεια για την καλύτερη θωράκιση των πόλεων και την ασφάλεια της ζωής και των περιουσιών των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice

Συνάντηση της Δημάρχου Ιλίου με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών

otavoice