OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, για τις διακρίσεις Ελλήνων αθλητών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, εξέδωσε μήνυμα στο οποίο συγχαίρει θερμά, τους Έλληνες αθλητές για τις διακρίσεις τους, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων-Νεανίδων Κ20.

«Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις που πέτυχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων- Νεανίδων Κ20, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου 2022, στο Στάδιο των Σερρών Γ. ΤΟΠΤΣΗΣ»

Σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος υποδέχθηκε στο γραφείο του, στο Διοικητήριο των Σερρών, τον Σερραίο αθλητή του στίβου Χρήστο Ρούμτσιο συνοδευόμενο από τον προπονητή του Παναγιώτη Γούλα και τους προσέφερε αθλητικό εξοπλισμό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον σπουδαίο αθλητή Χρήστο Ρούμτσιο για τις μεγάλες διακρίσεις που πέτυχε φέτος, κατακτώντας την 1η θέση στο αγώνισμα των 60μ. εμποδίων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Εφήβων-Νεανίδων, καθώς και την 1η θέση στο αγώνισμα των 110μ. εμποδίων στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων που διεξήχθη στις Σέρρες. Παράλληλα, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα γίνει στο Κάλι της Κολομβίας.

Σχετικά Άρθρα

Ο Απ. Τζιτζικώστας στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων

otavoice

Πειραιάς: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

otavoice

Γ. Τρεπεκλής: «Οικοδομούμε ειλικρινή διάλογο με όλους τους Δήμους της Περιφέρειας μας»

otavoice

Κ. Πελετίδης: Ο αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, δεν έχει ακόμα δικαιωθεί

otavoice

Β. Μητλιάγκα: «Να ξεραίνεται η γούλα μ’ αν ανασπάλλω την πατρίδα μ’, τον Πόντον»

otavoice

Εντυπωσίασε το Διεθνές Συμπόσιο “Following Aristotle”… εν πλω για τον Άθωνα

otavoice