OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμαρχος Πύργου συνάντησε την συμπολίτισσα Ίριδα Αντωνοπούλου, τη νέα CEO του Ομίλου ΟΑΣΑ

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος «Η επαγγελματική ανέλιξη της κ. Αντωνοπούλου τιμά την τοπική μας κοινωνία»

Τα θερμά του συγχαρητήρια για τη νέα θέση στην ηγεσία της διοίκησης του ΟΑΣΑ έδωσε πρόσφατα ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στην συμπολίτισσά μας Ίριδα Αντωνοπούλου. Η κ. Αντωνοπούλου ανέλαβε λίγο πριν την εκπνοή του προηγούμενου έτους καθήκοντα ως μεταβατική CEO του Ομίλου ΟΑΣΑ.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκε με επιστολή του, συνάντησε λίγες μέρες αργότερα την κ. Αντωνοπούλου στο γραφείο της, συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη και διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Γιώργο Καραστέργιο, προκειμένου να της ευχηθεί από κοντά, να της μεταφέρει τα συγχαρητήρια της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας του Πύργου και να δηλώσει ιδιαίτερα περήφανος για την διάκριση και επαγγελματική της επιτυχία τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Η κ. Αντωνοπούλου τιμά την τοπική μας κοινωνία με την μεγάλη επαγγελματική της ανέλιξη. Δώσαμε τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας για κάθε επιτυχία στο απαιτητικό έργο της συμπολίτισσάς μας».

Η κ. Αντωνοπούλου ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Δήμαρχο Πύργου, εξέφρασε την αγάπη και το ενδιαφέρον για τη γενέτειρά της, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα ενημερωμένη για το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής όπως και τις αλλαγές που συντελούνται στην πόλη. Επιπλέον ο Δήμαρχος είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί της, στο πλαίσιο μελλοντικής συνεργασίας του Ομίλου με τον Δήμο Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Αντωνοπούλου προέρχεται από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου ΟΑΣΑ, στον οποίο κατείχε τη θέση της διευθύντριας από το 2014. Διαθέτει εμπειρία 25 ετών σε ευρύ φάσμα αντικειμένων του Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει διαχειριστεί σύνθετα προγράμματα και έργα, όπως το Σχέδιο Αναδιοργάνωσης των Συγκοινωνιών Αθηνών, το Σχέδιο Σύγκλισης Εταιρικής Κουλτούρας του Ομίλου. Είναι πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και αριστούχος του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc Human Resource Management (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice