OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Olympia Forum II: «Αξιοποιώντας τη δυναμική των πόλεων και των περιφερειών»

Το 2ο Φόρουμ της Ολυμπίας με θέμα «Αξιοποιώντας τη δυναμική των Πόλεων και των Περιφερειών» έρχεται! Το Φόρουμ της Ολυμπίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη & Πέμπτη 20-21 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αρχαία Ολυμπία.

Διεθνείς οργανισμοί, κεντρικές κυβερνήσεις και ιδιωτικές εταιρείες αρχίζουν να αντιλαμβάνονται την τεράστια αξία του τοπικού δυναμικού. Η αποκέντρωση της πολιτικής εξουσίας και της οικονομικής δραστηριότητας αρχίζει να θεωρείται ζωτικής σημασίας για την απελευθέρωση του κρυμμένου οικονομικού και κοινωνικού δυναμικού, τον μετριασμό των ανισοτήτων και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Σε αυτό το πνεύμα, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και η Εφημερίδα Πατρίς οργανώνουν το 2ο Φόρουμ της Ολυμπίας, το πλέον σημαντικό συνέδριο στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένο στην Τοπική και Περιφερειακή διακυβέρνηση.

Στο Φόρουμ της Ολυμπίας μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών είναι: ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Κασαπίδης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, κ. Φάνης Σπανός, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κα. Ρόδη ΚράτσαΤσαγκαροπούλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Τρικκαίων: Με δυναμισμό από ντραμς, τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη

otavoice

Βριλήσσια-Δράση: Καταστρέφουν το πράσινο στο όνομα του περιβάλλοντος!

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω φιλοξενεί το 4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

otavoice

Δ.Πατρέων: Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς και φύλακες του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Έφηβοι ηθοποιοί παρουσίασαν την «Ελένη» του Ευριπίδη

otavoice

Σχολική στέγη και Flyover στο επίκεντρο της συνάντησης Αγγελούδη – Λιβάνιου

otavoice