OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Nέος πολιτιστικός θεσμός στον Δ. Νέας Φιλαδέλφειας – Μνήμες Μικράς Ασίας 2021

O Δήμος Νέας ΦιλαδέλφειαςΝέας Χαλκηδόνας τιμώντας την προσφυγική καταγωγή των κατοίκων του, την παράδοση και την πολιτιστική του κληρονομιά, θεσπίζει φέτος ένα νέο θεσμό επετειακών εκδηλώσεων αφιερωμένο στην 14η Σεπτεμβρίου «Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας» με τίτλο ΜΝΗΜΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο του νέου αυτού θεσμού για την πόλη είναι:

  • Σάββατο (11/9), στις 20:30 μ.μ., Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στο χώρο της πανέμορφης λίμνης του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.
  • Κυριακή (12/9), στις 20:30 μ.μ., Θεατρική Παράσταση: “Τα τετράδια της Ανζελ Κουρτιάν” με την Χριστίνα Αλεξανιάν, στο υπαίθριο θεατράκι του Π.Π.Ι.ΕΔ. (Λ. Δεκελείας 152, Νέα Φιλαδέλφεια).
  • Δευτέρα (13/9), στις 20:30 μ.μ., μουσική παράσταση: Αφιέρωμα στη Ρόζα Εσκενάζυ “ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΜΟΥ, ΓΛΥΚΟ” με τις ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΡΙΔΟΥ, ΑΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΛΙΟΥΔΑΚΗ, στον πολυχώρο της οδού Δροσίνη στη Νέα Χαλκηδόνα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κατά την προσέλευση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

* Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την εφαρμογή των κανόνων που ορίζονται από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας.

  •  Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλείσθε να προσέρχεστε στο χώρο των εκδηλώσεων τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξή τους και να ακολουθείτε τις οδηγίες των διοργανωτών.
  • Η χρήση της μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως την αποχώρηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ένα σύγχρονο στολίδι το ανακαινισμένο Εθνικό Στάδιο Σκάλας Ωρωπού

otavoice

Δ. Τρικκαίων: Με δυναμισμό από ντραμς, τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη

otavoice

Βριλήσσια-Δράση: Καταστρέφουν το πράσινο στο όνομα του περιβάλλοντος!

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω φιλοξενεί το 4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

otavoice

Δ.Πατρέων: Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς και φύλακες του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Έφηβοι ηθοποιοί παρουσίασαν την «Ελένη» του Ευριπίδη

otavoice