OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Πύργου: Συνάντηση εργασίας για έργα αστικών υποδομών σε Λάνθι και Ελαιώνα

Με βασικό αντικείμενο αστικές υποδομές μέσω συγκεκριμένων έργων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/9) στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου συνάντηση του Δημάρχου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με τους προέδρους των Τ.Κ. Λανθίου και Ελαιώνα, Ν. Μπαντού και Κ. Μπαμπίλη αντίστοιχα, με παρούσα τη Βουλευτή Ηλείας Διονυσία Αυγερινοπούλου, κι επίσης παρόντων, του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλου και του αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Παιδείας Γιάννη Παπαδημητρίου.  

Όπως επεσήμανε ο κ. Αντωνακόπουλος: 

«Είχαμε μια συνάντηση εργασίας με την κ. Αυγερινοπούλου και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Λανθίου Νίκο Μπαντό και Ελαιώνα Κωνσταντίνο Μπαμπίλη. Συζητήσαμε θέματα σχετικά με τις αστικές υποδομές των περιοχών, έργα που είναι σε εξέλιξη καθώς και άλλα που θα προγραμματιστούν σύντομα. 

Η κα. Αυγερινοπούλου είναι αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου Πύργου και την ευχαριστούμε γι’ αυτό. Όπως ευχαριστούμε και κάθε πολιτικό παράγοντα που βοηθάει τις διεκδικήσεις του Δήμου, έτσι όπως αυτές διαμορφώνονται μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και συλλογικές λειτουργίες του Δήμου». 

Σχετικά Άρθρα

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice