OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Δελφών: Ξεκινούν εργασίες οδοποιίας σε Ιτέα, Κίρρα και Τριταία

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες συντήρησης της οδοποιίας στις Κοινότητες Ιτέα, Κίρρας και Τριταίας, η ολοκλήρωση των οποίων θα συμβάλει στην ενίσχυση της ασφάλειας των χρηστών αλλά και της αισθητικής αναβάθμισής τους.

Το έργο με τίτλο «Επισκευή – συντήρηση οδοποιίας Κοινότητας Ιτέας, επισκευή – συντήρηση οδοποιίας Κοινότητας Κίρρας και επισκευή – συντήρηση οδοποιίας Κοινότητας Τριταίας» είναι προϋπολογισμού 45.000,00 ευρώ και η χρηματοδότησή του προέρχεται από τους ΚΑΠ 2021 και τη ΣΑΤΑ 2021.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου οι παρεμβάσεις αφορούν στην επισκευή της υφιστάμενης ασφαλτόστρωσης, σε συγκεκριμένα σημεία των Τοπικών Κοινοτήτων, με φρεζάρισμα του παλαιού ασφαλτικού οδοστρώματος, ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη, ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση και τελική ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας, καθώς επίσης και νέα τσιμεντόστρωση αφού προηγηθεί καθαρισμός και διαμόρφωση του καταστρώματος της οδού.

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη δρομολόγηση του έργου και την έναρξη των εργασιών δήλωσε: «Σταδιακά και έχοντας ιεραρχήσει τις ανάγκες του Δήμου, προχωράμε σε παρεμβάσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, βελτιώνοντας τομείς της καθημερινότητας.

Αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο, από κάθε πηγή χρηματοδότησης, δίνουμε λύσεις σε σειρά προβλημάτων, τα οποία γνωρίζουμε πως είναι πολλά, όμως ταυτόχρονα εργαζόμαστε γι’ αυτά κάνοντας κάθε μέρα το Δήμο μας καλύτερο».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice