Δήμαρχος Γρεβενών: «Χαιρετίζουμε τη δημοπράτηση του έργου για την έλευση του φυσικού αερίου στα Γρεβενά»

Ο Δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης μίλησε για την θετική εξέλιξη για την δημοπράτηση του έργου για την έλευση του φυσικού αερίου στην πόλη των Γρεβενών. Αναλυτικά η δήλωση του:

«Ως Δημοτική Αρχή, χαιρετίζουμε τη δημοπράτηση του έργου για την έλευση του φυσικού αερίου στα Γρεβενά όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΔΑ.

Η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στην οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθειά μας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και εξάλειψη της ενεργειακής φτώχειας, όπως είχαμε δεσμευθεί προεκλογικά.

Αδιαμφισβήτητα, το δυσβάσταχτο κόστος θέρμανσης που καλούνται να πληρώσουν κάθε χρόνο οι συνδημότες μας λόγω του μακρύ και βαρύ χειμώνα των Γρεβενών συντελεί, σε μεγάλο βαθμό, στην οικονομική υπανάπτυξη, στην οποία εδώ και πολλά χρόνια έχουμε, δυστυχώς, εγκλωβιστεί.

Ευελπιστούμε στην πιστή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν οριστεί από τη ΔΕΔΑ προκειμένου νοικοκυριά και επιχειρήσεις του Δήμου μας να ευεργετηθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τα κοινωνικοοικονομικά οφέλη του σπουδαίου αυτού έργου, το οποίο πιστέψαμε και στηρίξαμε ειλικρινά από την πρώτη στιγμή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε