OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αποξήλωση παράνομου διαφημιστικού υλικού από τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αχαρνών

Στα πλαίσια της ασφάλειας των συμπολιτών, οδηγών και πεζών αλλά και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής αυτών, με την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης των Αχαρνών και τη διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος, η Δ/νση Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου, από πέρυσι έχει ξεκινήσει τη διαδικασία καταγραφής και αποξήλωσης πάσης φύσεως παράνομου διαφημιστικού υλικού.

Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται στην εκστρατεία της καταπολέμησης της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης, στο πλαίσιο της δράσης της διυπουργικής επιτροπής για την οδική ασφάλεια και ξεκίνησε αρχικά επί των κοινοχρήστων χώρων, σε απόλυτη συνεργασία με το συνεργείο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο συμπεριέλαβε από την αρχή στο πρόγραμμα της υπηρεσίας ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Βρεττός, επιβλέποντας διαρκώς την εξέλιξή του.

Για πληροφορίες / καταγγελίες, σχετικά με το θέμα αυτό, μπορειτε να απευθύνεστε στο αρμόδιο Τμήμα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας με επικεφαλής στο συντονισμό του την Προϊσταμένη κ. Μπέη Ειρήνη (213-2072472).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice