Δήμος Αχαρνών: Ξεκινούν οι βραδιές Πολιτισμού 2021 την Πέμπτη (26/8)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Βραδιές Πολιτισμού έρχονται για να φέρουν χαμόγελα και διασκέδαση στις Αχαρνές. Από την Πέμπτη (26/8) έως την Κυριακή (19/9) ο Δήμος Αχαρνών και η ΔΗΚΕΑ προσφέρει ένα πλούσιο θεατρικό και μουσικό πρόγραμμα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν τις καλύτερες παραστάσεις του καλοκαιριού.

Κάθε βράδυ το Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» θα φιλοξενεί μια διαφορετική παράσταση, ενώ θα υπάρξει και παράλληλο πρόγραμμα σε άλλες περιοχές του Δήμου. Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν όλοι να ενημερώνονται για το πρόγραμμα, ενώ θα μπορούν να το προμηθεύονται και από κεντρικά σημεία της πόλης.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και δωρεάν παραστάσεις, συνεργασίες με την Περιφέρεια Αττικής, ενώ από την πλευρά της ΔΗΚΕΑ και του Δήμου έχει γίνει επιδότηση του εισιτηρίου, προκειμένου να δοθεί σε όλους η δυνατότητα συμμετοχής.

Σε όλες τις εκδηλώσεις για την είσοδο δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test. Η είσοδος του κοινού θα γίνεται αποκλειστικά με χρήση μάσκας και θα τηρούνται σχολαστικά όλα τα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Περισσότερες πληροφορίες για κρατήσεις και προπώληση εισιτηρίων καθημερινά στα τηλέφωνα:

  • 210-2478507 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-14.00)
  • 6936013476 (Κάθε μέρα και Σ/Κ 09.00-14.00 και 18.00-20.00) αλλά και

στο περίπτερο της ΔΗΚΕΑ στην πλατεία Αγίου Βλασίου (10.00 π.μ. -14.00 μ.μ. και 18.00 π.μ.-20.00 μ.μ. ).

Μήνυμα Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού

«Συνδημότισσες και συνδημότες,

Το φετινό καλοκαίρι ήταν δύσκολο για την πόλη μας. Οι πυρκαγιές του Αυγούστου άφησαν τα σημάδια τους στην πόλη μας. Σε αυτή τη χρονική συγκυρία την Πέμπτη – όπως είχε προγραμματιστεί από τον Μάιο – θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παράσταση για τις Βραδιές Πολιτισμού. Η αρχική μας σκέψη ήταν να ακυρωθούν οι εκδηλώσεις λόγω της έκτακτης ανάγκης που προέκυψε. Μετά όμως από πολλή σκέψη και συζητήσεις, αποφασίσαμε οι εκδηλώσεις να διεξαχθούν κανονικά, γιατί όλοι έχουμε ανάγκη από ένα χαμόγελο. Η τέχνη πάντα μπορεί να αποτελέσει μια διέξοδο και να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε μια δύσκολη στιγμή και θεωρούμε πως όλοι μας θα βρούμε μια αφορμή για να δούμε τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα μέσα από τη ματιά των καλλιτεχνών και των δημιουργών.

Από την προσεχή Πέμπτη και για περίπου τέσσερις εβδομάδες θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις καλύτερες φετινές παραστάσεις. Ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο με παράλληλες εκδηλώσεις που καλύπτει κάθε επιθυμία. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Βραδιές Πολιτισμού θα συντροφεύσουν τις νύχτες του Σεπτέμβρη. Σας περιμένουμε όλους.».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε