OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Τίμησε ζευγάρι Νορβηγών για την κοινωνική του προσφορά ο Δήμαρχος Χανίων

Ζευγάρι Νορβηγών, που διαμένει στα Χανιά και συνδράμει στο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου και άλλων φορέων σταθερά από το 2009 υποδέχτηκε την Πέμπτη (22/7), στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένης Ζερβουδάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων συνεχάρη την Alfhild Halland και τον Serhio Pedro για την «εξαιρετική προσφορά τους», όπως τη χαρακτήρισε απέναντι σε συνανθρώπους του Δήμου, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ως προς τη διαβίωσή τους, υπογραμμίζοντας ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι αποτελεί με τη στάση και το παράδειγμά του, φωτεινό φάρο για όλους.

Από την πλευρά της η κα. Ζερβουδάκη γνωστοποίησε ότι οι τιμώμενοι, έχοντας δημιουργήσει μία ομάδα στη Νορβηγία, συγκεντρώνουν χρήματα, είδη ένδυσης, υπόδησης, κ.α., τα οποία προσφέρουν σε κοινωνικές δομές, όπως στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων, στον Ερυθρό Σταυρό, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, καθώς και σε όποια μεμονωμένη περίπτωση χρειαστεί.

Η Alfhild Halland και ο Serhio Pedro ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Χανίων για την υποδοχή στο Δημαρχείο και την επιβράβευση του έργου τους, τονίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται για τον τρόπο ζωής, που έχουν επιλέξει ν΄ ακολουθήσουν, ο οποίος έχει ως επίκεντρο τον συνάνθρωπο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ ΑΔΑ -ΤΕΕ για υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

otavoice

Στο Δήμο Τήνου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Ιωάννης Παππάς

otavoice

Η Καστοριά τιμά τα 353.000 αθώα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού

otavoice

Δίκτυο μωβ κάδων για πρώτη φορά στο δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων

otavoice

Την ίδρυση σχολών πετράδων σε Πεντάλοφο Κοζάνης και Αρκαδία εξήγγειλε η υπουργός Πολιτισμού

otavoice

Δήμος Καλαμαριάς και Μαμαγαία δημιουργούν Κοινότητα Πάρκου Κόδρα

otavoice