OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ξεκινούν οι εγγραφές για το «Αθλητικό Camp» του Δήμου Πετρούπολης

Ξεκινούν στις 23 Ιουνίου οι εγγραφές για το «Αθλητικό Camp», που διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι και την Παρασκευή 25 Ιουνίου , ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας έως και τη συμπλήρωση των διαθέσιμων θέσεων. Ο αριθμός των παιδιών στα τμήματα θα είναι περιορισμένος με βάση τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτοκόλλα και τους κανόνες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

H πρωτοβουλία μας αυτή πραγματοποιείται με σκοπό τα παιδιά να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και ταυτόχρονα να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι γονείς που δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν αυτή την ανάγκη μέχρι την ανάπαυλα του καλοκαιριού.

Στόχος μας, είναι η επαφή των παιδιών με κάποια βασικά αθλήματα, η ανάπτυξη και καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, του υγιούς συναγωνισμού, καθώς και η ανάδειξη και διάδοση της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, γεμάτο με παιχνίδια κοινωνικοποίησης και ομαδικού πνεύματος, μέσω της άσκησης και ταυτόχρονα της υγιούς απασχόλησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά της Πετρούπολης που έχουν γεννηθεί από το 2010 έως και το 2014 και θα υλοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου έως και τις 13 Ιουλίου (περίοδος 2 εβδομάδων) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου (στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς» και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο).

Τα παιδιά θα προσέρχονται από τις 08:00 π.μ. έως τις 08:30 π.μ. και θα αποχωρούν από τις 13:45 μ.μ. έως τις 14:00 μ.μ. Θα πρέπει να είναι ντυμένα με αθλητική περιβολή και καπέλο και να έχουν μαζί τους σακίδιο (με μπουκαλάκι νερό). Από το πρόγραμμα θα τους παρέχεται το δεκατιανό (σάντουιτς & χυμός).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Αθλοπαιδιές (γνωριμία με βασικά αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ενόργανη, ρυθμική, γυμναστική και κολύμβηση)
  • Δραστηριότητες & Παιχνίδια (σκάκι, μοντέρνο και παραδοσιακό χορό, παραδοσιακά παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση, μουσικοκινητική αγωγή)
  • Προβολή Ταινιών (με αθλητικό περιεχόμενο)

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση της ακόλουθης φόρμας:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSci0KZ_7RGUomnvxgIYcNcR98hRVZ4l9I7TR97RwJlQ02nJOg/vieworm?usp=sf_link και την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών στο email που αναγράφεται σε αυτήν.

Μετά την αξιολόγηση των δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι των οποίων οι αιτήσεις έχουν εγκριθεί, θα ειδοποιηθούν με email, ώστε να προσέλθουν από Δευτέρα 28/6 έως Τρίτη 29/6 και ώρες 09:30 π.μ.-13:30 μ.μ. , στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς» προκειμένου να πληρώσουν την αντίστοιχη συνδρομή.

Η οικονομική συμμετοχή για το πρόγραμμα ανέρχεται στα 50 €.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • Ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου που να αναφέρει ότι το παιδί μπορεί να αθληθεί (όχι το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή)
  • Τα παιδιά φέρουν στην πρώτη προσέλευση της εβδομάδας τη δήλωση αποτελέσματος του self-test το οποίο συμπληρώνεται και υπογράφεται από τους κηδεμόνες τους
  • Αστυνομική Ταυτότητα γονέα
  • Φωτοτυπία πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΚΟ ή Κινητής Τηλεφωνίας, στον οποίο να εμφανίζεται το Α.Φ.Μ. και η διεύθυνση κατοικίας των γονέων

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από την Τετάρτη 23/6/2021 έως και την Παρασκευή 25/6/2021 και ώρες 09:00 έως 15:00, στο τηλέφωνο 210-5062410.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσκεψη Χατζηδάκη στον Δήμο Τρικκαίων για τους πλημμυροπαθείς

otavoice

Δήμος Παιανίας: Ευρεία σύσκεψη για την Αντιπυρική περίοδο 2024

otavoice

Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Παρουσίαση εκμαγείων – αντιγράφων της αρχαίας Στρέψας

otavoice

ΔΕΘ-HELEXPO: Εγκαινιάστηκε η 7η Art Thessaloniki

otavoice

Δ.Δίου-Ολύμπου: Επτά ακτές των Δ.Ε. Αν. Ολύμπου-Λιτοχώρου τιμήθηκαν με «Γαλάζια Σημαία»

otavoice