OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δωρεάν «Πιστοποίηση Ναυαγοσωστών Ακτής» από τον Δήμο Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Συλλόγου «Προφήτης Ηλίας» Πετρούπολης, Δημήτρη Βεντούρη και την Ναυαγοσωστική Σχολή ACTION CLUB HELLAS, προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης στους άνεργους νέους και νέες της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, η Σχολή ACTION CLUB HELLAS που έχει αναλάβει την ναυαγοσωστική κάλυψη παραλιών της χώρας μας από το 2015, προσφέρει υποτροφία στους άνεργους – άνεργες μόνιμους κάτοικους της πόλης μας που έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, η οποία περιλαμβάνει εκπαίδευση και πιστοποίηση ναυαγοσωστών ακτής (δεν περιλαμβάνεται πτυχίο χειριστή ταχύπλοου) και τη δυνατότητα να εργαστούν όλο το καλοκαίρι σε παραλίες τις Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο: 2105242097.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τον συμπολίτη του Δημήτρη Βεντούρη και την Ναυαγοσωστική Σχολή ACTION CLUB HELLAS για την ευγενική προσφορά και το κοινωνικό τους έργο και ευχόμαστε η πράξη τους να αποτελέσει πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για όλους!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice