Δράση αλληλεγγύης από τον Δήμο Μαραθώνος σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα “Ο ‘Αλλος Άνθρωπος”

Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, με την πανδημία σε εξέλιξη και τις δυσάρεστες συνέπειές της στους πολίτες, ο Δήμος Μαραθώνος στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των κατοίκων του και μιλά για την δράση αλληλεγγύης του:

«Από την Κυριακή 28 Μαρτίου ξεκίνησε πιλοτικά η συνεργασία του Δήμου μας με  την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος άνθρωπος», μια σπουδαία πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης, με σκοπό να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη.

Ο επικεφαλής της Κοινωνικής Κουζίνας κ. Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, η Ομάδα Νέων από το Μάτι και πολλοί εθελοντές, τους  οποίους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους, θα μαγειρεύουν κάθε Κυριακή στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Μάκρη για τους δημότες μας. Από τη 13.00 και μετά, κάθε Κυριακή οι κάτοικοι θα μπορούν να επισκέπτονται τον Ιερό Ναό και να προμηθεύονται ζεστό φαγητό.

Η δράση του Δήμου μας σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» είναι ένας ακόμη στόχος που πέτυχαμε με τις απαραίτητες ενέργειες του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα, και την εποπτεία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πρόνοιας κ Αργύρη Λάσκου, με προτεραιότητα τη μέριμνα προς τους κατοίκους μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω σε αυτή τη γραμμή προκειμένου να καλύψουμε κάθε ανάγκη και να κάνουμε το τόπο μας καλύτερο.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε