OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Τιμήθηκε για τη δωρεά του από τον Δήμο Τανάγρας ο Π. Αρβανίτης

Ο κ. Παναγιώτης Αρβανίτης τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια για τη δωρεά του ποσού των 20.000 ευρώ, που έκανε στον Δήμο.

Συγκεκριμένα, το ποσό της δωρεάς από την εταιρεία Μ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΒΕΕ, μετά από την αποδοχή του από την Δημοτική Σχολική Επιτροπή θα απονεμηθεί ισόποσα στις σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Τανάγρας (ΤΑΝΑΓΡΑΣ-ΑΡΜΑΤΟΣ-ΑΣΩΠΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ).

Σε μια λιτή τελετή, λόγω της πανδημίας, ο Δήμαρχος Τανάγρας επέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Αρβανίτη, ως συμβολική ένδειξη εκτίμησης για τη σημαντική προσφορά του στον τόπο μας και ιδιαίτερα στα παιδιά μας.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας, δηλώνει ότι:

“Προσωπικά ως Δήμαρχος θέλω εκ μέρους των πολιτών να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και να αναγνωρίσω την προσφορά του κ. Αρβανίτη, προς τις σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Τανάγρας. Η συμβολική τιμητική βράβευσή του από τον Δήμο, αποτελεί ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της προσφοράς της εταιρείας του προς το κοινωνικό σύνολο με ενέργειες που δείχνουν ευαισθησία και αμέριστο ενδιαφέρον προς την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στα παιδιά μας. ”

Σχετικά Άρθρα

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice