OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στο πλευρό των σεισμοπαθών της Ελασσόνας ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Η «αποστολή αγάπης» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συνέλεξαν την περασμένη εβδομάδα οι πολίτες, παραδόθηκε στο Δήμο Ελασσόνας από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Ανθή Παπακώστα και υπαλλήλους της Τεχνικής μας Υπηρεσίας το Σάββατο 20 Μαρτίου.

Μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες από: κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, παπλώματα, κλινοσκεπάσματα, απολυμαντικά, καθαριστικά και είδη προσωπικής υγιεινής, ατομικές συσκευασίες με τρόφιμα μακράς διάρκειας, ατομικοί μικροί χυμοί – σοκολατούχα γάλατα, εμφιαλωμένα νερά κλπ.

Την κ. Παπακώστα υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Ελασσόνας η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού & Διοικ. Θεμάτων κ. Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μας για την άμεση ανταπόκρισή τους σε αυτή την πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς. Μέσα σε λίγες μέρες όλοι μαζί καταφέραμε να γεμίσουμε το φορτηγάκι του Δήμου μας με είδη πρώτης ανάγκης. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο στους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών της Θεσσαλίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι καφέ κάδοι στον Δήμο Αιγάλεω

otavoice

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

otavoice

Ολοκληρώθηκε ο 8ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ

otavoice

Ο Ισίδωρος Μάδης νέος πρόεδρος του ΣΠΑΥ

otavoice

Ο Δήμος Σαρωνικού πρώτος στην ιστορία της Ελλάδας που θα παράγει επεξεργάσιμα δεδομένα

otavoice

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ναυπλιέων

otavoice