Ο Δήμος Νέας Ιωνίας τίμησε τους 22 εκτελεσθέντες στο Μπλόκο της Καλογρέζας

Σε μια λιτή τελετή με κατάθεση στεφάνων, τηρώντας όλα τα περιοριστικά μέτρα των υγειονομικών αρχών για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον Covid-19, ο Δήμος Νέας Ιωνίας απέτισε φόρο τιμής στους 22 εκτελεσθέντες του Μπλόκου της Καλογρέζας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 14 Μαρτίου 2021 τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ και στη συνέχεια εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και των δημοτικών παρατάξεων κατέθεσαν στεφάνια στο αισθητικά αναβαθμισμένο μνημείο.

Κατέθεσαν στεφάνι η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας Αγγελική Σακκαλόγλου εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Κουλούρης εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» Παναγιώτης Μανούρης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» Χρήστος Κανλής, ο Βαγγέλης Βαλαβάνης εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης Καλογρέζας, ο Γιώργος Στέφας εκ μέρους της Τ.Ο. ΚΙΝΑΛ Νέας Ιωνίας, καθώς και η Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Ελένη Χατζή εκ μέρους της παράταξης «Δύναμη Προοπτικής».

Η τελετή ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο προσκλητήριο των εκτελεσθέντων και τη τήρηση ενός λεπτού σιγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε