Δήμος Θήρας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έργων ασφαλτόστρωσης στη Μεσαριά

Έργα ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται σήμερα στο τμήμα του δρόμου προς Βλαχιά, ενώ αύριο θα συνεχιστούν στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στο δρόμο προς τον βρεφονηπιακό σταθμό «Λαλίτσες».

Σε όλη τη διάρκεια των εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα, η κυκλοφορία θα είναι αδύνατη και παρακαλούνται οι οδηγοί για την ασφάλεια και διευκόλυνση τους να μην χρησιμοποιούν τον δρόμο προς Βλαχιά για το επόμενο 48ωρο.

Στο κέντρο Μεσαριάς

Την Πέμπτη 18 και μέχρι την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 με τις απαραίτητες προεργασίες που θα προηγηθούν, ξεκινά η ασφαλτόστρωση στο κέντρο του οικισμού της Μεσαριάς, από την κεντρική πλατεία έως την διασταύρωση με την Επαρχιακή Οδό, μέσω του Δημοτικού σχολείου, και τμήμα μπροστά από την ιερό ναό του Αγ. Παϊσίου.

Στο έργο αυτό η κυκλοφορία θα γίνεται με επιτόπιες ρυθμίσεις, εφιστώντας την προσοχή των οδηγών για τις δυσκολίες που θα παρουσιάζονται, ιδιαίτερα στην κεντρική διασταύρωση Μεσαριάς αλλά και σε όλη την έκταση των εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Ο Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Γρήγορης Μαντούσης ζητά την κατανόηση όλων για τη μικρή ταλαιπωρία των επόμενων ημερών, και παρακαλεί τους φίλους οδηγούς που θα κυκλοφορήσουν στα σημεία που εκτελούνται οι εργασίες, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Σχολιάστε