OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ασπροπύργου: Επαναφορά λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής 805 «Ασπρόπυργος – Νεόκτιστα»

Με θέμα την αντιμετώπιση των συνεχών βανδαλισμών της λεωφορειακής γραμμής 805 «Ασπρόπυργος-Νεόκτιστα» διεξήχθη σήμερα ψηφιακή διάσκεψη αναμεταξύ του Δήμου Ασπροπύργου, της Γενικής Διεύθυνσης Ο.Α.Σ.Α., την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και των Α’ και Β’ Τμημάτων Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Οι αρμόδιοι εκπρόσωποι του Δήμου Ασπροπύργου, ήτοι ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών, κ. Αντώνιος Καραμπούλας, παρακολούθησαν την επιτελική τηλεδιάσκεψη, παρουσία της Πρόεδρου του Συλλόγου Γυναικών “Κροκωνίς”,  και κάτοικου Νεοκτίστων, κ. Μαρία Ρηγάτου, κατά την οποία  όλοι οι  θεσμικοί  εκπρόσωποι των τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ. ήταν θετικοί στην ιδιαίτερη συνδρομή τους προς την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της γραμμής. Από την πλευρά του ο Δήμος θα συνδράμει επικουρικά με την Δημοτική Αστυνομία, σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο από τις αρχές.

Συμπερασματικά, ο Δήμος Ασπροπύργου ενημερώνει τους δημότες ότι από αύριο Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021, η λεωφορειακή γραμμή 805 «Ασπρόπυργος – Νεόκτιστα» θα επαναλειτουργήσει κανονικά, με ασφάλεια για τους χρήστες και με την συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών της πολιτείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ ΑΔΑ -ΤΕΕ για υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

otavoice

Στο Δήμο Τήνου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Ιωάννης Παππάς

otavoice

Η Καστοριά τιμά τα 353.000 αθώα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού

otavoice

Δίκτυο μωβ κάδων για πρώτη φορά στο δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων

otavoice

Την ίδρυση σχολών πετράδων σε Πεντάλοφο Κοζάνης και Αρκαδία εξήγγειλε η υπουργός Πολιτισμού

otavoice

Δήμος Καλαμαριάς και Μαμαγαία δημιουργούν Κοινότητα Πάρκου Κόδρα

otavoice