Π.Ε. Λευκάδας: Νέα διανομή ΤΕΒΑ την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 θα διανεμηθούν τρόφιμα και βασικά υλικά διαβίωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

«Μέσα σε λιγότερο από ένα έτος, από τη στιγμή που η νέα Περιφερειακή Αρχή ‘ενεργοποίησε’ αυτό το πολύτιμο εργαλείο που παρέμενε ‘αναξιοποίητο’, προσφέρουμε για 4η φορά ανακούφιση και στήριξη στους πιο αδύναμους και στους πιο ευπαθείς συμπολίτες μας. Μια ανακούφιση και στήριξη, που αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού από πέρσι το Μάρτιο που ξεκινήσαμε τις διανομές, οι συμπολίτες μας αυτοί βιώνουν και τις επιπτώσεις από την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού» ανέφερε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Για τους δικαιούχους ΕΝΤΟΣ της πόλης της Λευκάδας η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας, το πρωί της Τετάρτης 27/1/2021, από τις 09.00 έως τις 14.00.

Για την αποφυγή συνωστισμών, αλλά και της ταλαιπωρίας των δικαιούχων, η διανομή θα γίνει με ραντεβού. Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για την ώρα του ραντεβού τους.

Η χρήση μάσκας και η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων ασφαλείας είναι υποχρεωτική.

Οι δικαιούχοι ΕΚΤΟΣ της πόλης της Λευκάδας ΔΕΝ χρειάζεται να προσέλθουν στο χώρο διανομής στο Διοικητήριο, καθώς η Π.Ε. Λευκάδας έχει συγκροτήσει κινητά συνεργεία που θα κάνουν τις διανομές εκτός πόλεως.

Η διάθεση ειδών στους δικαιούχους πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩ
Σχολιάστε