Γεύματα Αγάπης από τον Δήμο Δέλτα

Με στόχο να μην μείνει κανένα τραπέζι άδειο ούτε την Πρωτοχρονιά, ο Δήμος Δέλτα  ετοίμασε ζεστά γεύματα για άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τα γεύματα, ετοιμάστηκαν στην κουζίνα του παιδικού σταθμού της Νέας Μαγνησίας από υπαλλήλους του ΚΠΟΔΔ που εργάζονται εθελοντικά και μαγειρεύουν καθημερινά για τα γιορτινά  τραπέζια των δημοτών.  Τα τρόφιμα και τα νωπά προϊόντα προέρχονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δέλτα, τον ΚΠΟΔΔ και από δωρεές ιδιωτών.

«Απλώνουμε ένα μεγάλο δίχτυ προστασίας, Αγάπης και Αλληλεγγύης προς τις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας,  με σκοπό να μην αφήσουμε κανέναν πολίτη μόνο και απροστάτευτο αυτές τις ημέρες» τόνισε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, που παρακολούθησε από κοντά την ετοιμασία των γευμάτων.

Οι μερίδες μοιράζονται στους συνανθρώπους  μας καθημερινά από τους υπαλλήλους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»,  με την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας που ορίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και από την Πολιτεία, για την αποφυγή διασποράς του Covid19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Δήμος Δέλτα διεκδικεί τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Σίνδο

Δήμος Δέλτα: Συνεχίζεται ο καθαρισμός περιμετρικά του οικισμού «Αγία Σοφία»

Πάγωμα δημοτικών τελών για ακόμη μια χρονιά στον Δήμο Δέλτα
Σχολιάστε